Rázusova-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Lívia Gažová 17. októbra 2019

Dobrý deň, chápem, že v meste je nutné robiť opravy, ale veľmi ma mrzí, že sa pri prácach nemyslí na chodcov. Na Rázusovej je už niekoľko dní rozkopaný chodník bez akéhokoľvek prekrytia alebo obchádzky. Na ulici s obojsmernou premávkou, kde chodník na druhej strane skoro neexistuje, je to veľký problém. Zdraví ľudia tadiaľ prejdú, ale pre deti a starších ľudí to predstavuje veľkú bariéru.
Prosím zabezpečte aspoň provizórnu úpravu chodníka predložením platní cez jamy alebo vytvorte obchádzku. Rovnako značenie výstražnými značkami v stojanoch je viac bariérou (nachádza sa v strede a pri každom mieste, tj každé 3 metre), stále zhodené, stojany kade-tade. Dá sa to spraviť aj lepšie. Vďaka

17. október 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, my o tomto probléme vieme a riešime to so spoločnosťou, ktorá realizuje stavbu - spoločnosť SUPtel s.r.o. Dnes bolo so zástupcom tejto spoločnosti dohodnuté, že ešte v priebehu dňa, najneskôr do zajtra budú časti chodníka, na ktorých sa vykonáva práca upravené tak, aby boli priechodné pre chodcov. Pracovníčka referátu dopravy MsÚ to sleduje.

D. Moretová, Kancelária primátora
17. október 2019

Lívia Gažová

Super. Ďakujem vám!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania