Odpad z hotela

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

Je takata nadoba na odpad o objeme 120litrov pre hotel Park Avenue dostatocna? Ako hotel plati mestu za smeti, alebo za likvidaciu odpadu? Preukazatelne? Kde odpad konci?

04. apríl 2014

saskia

na fotke je zrejmé, že nádoba nestačí - vidieť v pozadí veľké množstvo čiernych vriec - naplnené predpokladám odpadom, vyprodukovaného hotelom...
10. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad Piešťany, referát životného prostredia na základe Vášho podnetu preveril nakladanie s odpadmi z prevádzky hotela HOTEL PARK AVENUE.
Podľa vyjadrenia riaditeľa hotela súčasné zberné nádoby na odpad sú postačujúce pre ukladanie odpadu z prevádzky. Vrecia, ktoré boli uložené vedľa zberných nádob na odpad boli naplnené odpadom z kosenia trávy v okolí hotela a odvezené na zhodnotenie. Prevádzka bola upozornená na zabezpečenie odvozu odpadu ihneď po vykonaní údržby zelene. Prevádzka má zabezpečenú likvidáciu odpadu v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia mesta Piešťany o odpadoch č.18/2007 (objem nádoby a interval vývozu sú postačujúce vzhľadom na produkciu odpadu z činnosti hotela a retaurácie).


Ing. Martina Halašková
referent odpadového hospodárstva, MsÚ Piešťany
11. apríl 2014

peter

Pani inžinierka, nehnevajte sa, ale rozosmiala ste ma.....
Ak nemá hotel zabezpečenú likvidáciu inou spoločnosťou, ako je Marius Petersen a to mimo tejto maličkej 120l kuka nádoby, tak potom v žiadnom, naozaj v žiadnom prípade nemôže stačiť táto nádoba na všetok odpad z hotela. Aj keby na 90% separovali. My sme traja, separujeme, vývoz raz týždenne a koš ledva, ledva stačí. To vyvážam separovaný odpad kade tade po činžákoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania