Vajanského-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený

Na našom vnutrobloku sa može človek zabit, musim použivat pomocnu barlu k chodzi a je yo na tejto rozbitej ceste vlnej vytlkom a este k tomu neosvetlenej priam prechadzka dzunglov. Minule som dokonca zakopol a spadol a uz to nie je sranda. Zabezpeci mesto osvetlenie kedze tu na garazach mate centralu do celeho mesta. Obyvatelia si sice zriadili na vlastne naklady senzorove osvetlenie do vchodov ale to nedokaze osvetlit plochu nadvoria. Navyse sa tu vo vecernych hodinach stretavaju podivne zivly, pija alkohol a rano je to tu sama flasa, plechovka a kopec ohorkov z cigariet.

11. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za váš podnet, budeme sa ním zaoberať. Musíme však konštatovať, že na rok 2024 nemá mesto v schválenom rozpočte prostriedky na tento účel. Realizácia takejto stavby je podmienená schválením finančných prostriedkov v rozpočte mesta, zabezpečením projektovej dokumentácie, vybavením príslušných vyjadrení a povolení, výberom zhotoviteľa. Vzhľadom na obmedzené finančné možnosti je možné realizovať jednotlivé požiadavky v celom meste postupne.
Čo sa týka bezpečnosti - Mestská polícia Poprad bude tejto lokalite venovať zvýšenú pozornosť. V prípade, ak občania spozorujú protispoločenské konanie, napr. výtržnosti alebo požívanie alkoholických nápojov na verejnom priestranstve, treba túto skutočnosť bezodkladne oznámiť na telefónnom čísle 159 a mestská polícia príjme okamžite opatrenia smerujúce k obnove verejného poriadku.

Mesto Poprad
11. marec 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
26. marec 2024

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia

pre ozrejmenie jednotlivých statusov podnetov, prosím o prečítanie bodu 6 a 7 na nasledovom odkaze:
https://www.odkazprestarostu.sk/pomoc

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Poprad
26. marec 2024

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

predmetný podnet sme opätovne preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Poprad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.