Kováčska - autá vs. chodci

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Aha 05. júla 2014

Chýba označenie prechodu pre chodcov. Vodiči pri výjazde z Kováčskej ulice na Hlavnú neakceptujú chodcov a vynucujú si prejazd. Navrhujem inštalovať všetky použiteľné dopravné označenia A13 + Ip6 + V 6a a dôsledne dohliadať na ich dodržiavanie.

07. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
20. júl 2014

štefan

kto je s PO ..ten to pozna....sa divim že sa tam ešte nestala nehoda...ludia si nato nejak zvyklý ... neičo podobne je pri Hoteli dukla kde tiež auta bud daju prednsot..alebo si prejdu ako keby sa nechumelilo
23. júl 2014

Anonymný užívateľ

takto to funguje v celom svete. pamiatkari nepovolili a ani nepovolia malovanie VDZ na porfirovu dlazbu. ani sa necudujem, ako by v pamiatkovej zone vyzeralo znacenie na dlazbe? vyvyseny rpechod jasne spomaluje auta, ktore na 95% davaju chodcom prednost. obcas arogantny sofer neda, ale to tam moze byt aj 100 znaciek a aj tak neda. zvisle znacenie zas nie je mozne umiestnit bez toho, aby bolo spolu s vodorovnym..
06. august 2014

Aha

Pamiatkari nepovolia?
V case ukladania dlazby stacilo vzat trocha rozumu do hrsti.
Dlazdici mohli vyberat kamene podla farby (svetle a tmave) a vydlazdit "kamennu zebru" ktora by nikomu nevadila.
A komu by sa nepacilo (policajt ci pamiatkar) povedat: Tak im prislo pod ruku, tak dali.
Aj by sa vlk nazral a ovca ostala cela.
04. september 2014

Matúš

Pre chodcov, ktorí prechádzajú týmto úsekom Kováčskej ulice, doslova sa hádžu pod autá a myslia si, že sú nesmrteľní pripomínam pravidlá cestnej premávky: http://www.minv.sk/?prechod
Priechod tam nie je a podľa toho sa musia riadiť vodiči aj chodci. Vodič, ktorý nedá chodcom mimo priechodu prednosť je arogantný? Možno. A ako by ste nazvali chodcov, ktorí porušujú § 53 zákona o cestnej premávke?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania