Zanedbané pieskovisko na Sídlisku 3 - M. Nešpora 49

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Zdeno 16. augusta 2014

V súčasnosti sa asfaltujú /plátajú/ chodníky na Mirka Nešpora č. 31-51. Teraz je nanajvýš vhodné opraviť /vyasfaltovať/ zanedbané pieskovisko za blokom M. Nešpora č. 49 pri bývalej materskej škole - viď foto. Asfalt je tam vytrhaný, je prerastené burinou. Opraviť lavičku a natrieť preliezky, aby to na úrovni slúžilo svojmu účelu. Niekto by sa mal pozrieť aj na okolité chodníky, ktoré z hlavnej ulice nevidno - sú ako Potemkinove dediny

18. august 2014

Jaro.

To sa uz vtejto dobe nerobi.
18. august 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
13. september 2014

prešovčanka

Bohužiaľ Jaro má pravdu, nič sa s tým nerobí a malo by sa. O svoj majetok by sa malo mesto starať hlavne vtedy, keď má slúžiť najmladšej generácii.
16. september 2014

Zdeno Činčera

Od poukázania na problém prešiel mesiac a všetko je v pôvodnom stave. Nie je vidno, že by sa v tejto veci niečo urobilo pre nápravu. To čakáme až bude po voľbách do samosprávy a súčasný stav prikryje sneh, alebo sa jedná o nezáujem kompetentných konať v tejto veci ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania