Katastrofálny park v Nižnej Šebastovej

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

V parku pri kastieli v Niznej Sebastovej nie je jedna funkcna lavicka, alebo detska hojdacka. zaroven sa mesto nestara o kosenie a osvetlenie.

21. august 2014

NN

Katastrofálna fotka.
22. august 2014

washington

Fotka absolutne nie je dolezita, aj ked je na nic. Ale problem je realny a nemal by sa posudzovat podla fotky, ale ist tam a pan Lipka a vsetci ostatny co nas budu oblbovat o hlasy vo volbach by sa mali aspon trochu posnazit.
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
04. september 2014

Odpoveď samosprávy

Park v Nižnej Šebastovej je kvalifikovaný ako pamiatkovo chránené územie mesta Prešov. V súčasnej dobe je pripravovaná a z časti už aj realizovaná komplexná rekonštrukcia jednotlivých objektov parku. V zmysle harmonogramov kosby verejných priestranstiev prebieha realizácia, upravené boli chodníky a oprava oplotenia parku spojená s náterom kovových konštrukcií. Po doručení stanoviska Krajského pamiatkového úradu v Prešove a určení podmienok bude okolo chodníkov v celom parku doplnené nízke osvetlenie a potrebný počet lavičiek.

Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania