Sabinovská-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
mirka 17. augusta 2021

Po vyhĺbení jamy, osadenia nejakých rozvodov bolo zasypanie jamy urobené tak, že rovno pri vstupe na detské ihrisko sú dve veľké diery. Už len čakáme ktoré dieťa tam spadne a zlomí nohu.

17. august 2021

mirka

Chcem upraviť lokalitu, nakoľko mi to zle určilo polohu. Ide o vnútro blok Sabinovska 10-14 pri detskom ihrisku.
17. august 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
27. august 2021

mirka

Ďakujeme mestu za "rýchle "vyriešenie. Úplne sa ste sa vy...li na vyriešenie tohto problému. Nakoľko už aj do škôlky začali chodiť deti poprosili sme robotníkov aby ju zasypali skôr ako sa stane nešťastie. Takže už nemusíte náš podnet riešiť.
22. september 2021

Odpoveď samosprávy

Na rizikovú plochu bola upozornená spoločnosť realizujúca rozkopávku na ul. Sabinovská. Spätné úpravy boli opätovne zrealizované a k dnešnému dňu je plocha zasypaná.

Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
22. september 2021

mirka

Zasypaná bola, ale určite nie spoločnosťou, ktorú problém urobila. Zasypali ju robotníci z firmy, ktorá v blízkosti obnovuje bytový dom, lebo sa na to nevedeli pozerať, ako tam deti pobehujú pri tých jamách.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania