Jazdecká-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 20. septembra 2021

Nevykosená tráva na parc. č. 9414/1 – pri moste Mukačevská medzi chodníkom popri Toryse a Jazdeckou ul. a taktiež medzi chodníkom popri Toryse a dopravným ihriskom o cca 300 m južnejšie.

Pri moste na danej parcele je "tankodrom" – navezené kopce hliny.
Plánuje sa na danom pozemku v krátkom čase napr. jedného roka nejaký projekt, alebo dá mesto svoj pozemok do riadneho stavu?

Niet sa čo čudovať, ak takéto zanedbané prostredie priťahuje vandalov páchať aj iné pristupky, napr. ničiť dopravné značky grafiti v okolí. To nie je ospravedlnenie tejto protispoločenskej činnosti, len by si zodpovední mohli uvedomiť aj takéto súvislosti zanedbávania starostlivosti o verejné priestory.

20. september 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
22. október 2021

Odpoveď samosprávy

Tretia kosba verejnej zelene bola ukončená 40. týždeň kalendárneho roku. Momentálne prebieha štvrtá kosba líniovej zelene okolo cestných komunikácii. Navezené kopce hliny sú z dôvodu realizácie Dirt GREEN PARK, ktorý bude slúžiť cyklistom.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania