Neptúnova fontána v zime 2014

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Ján Haluška 02. decembra 2014

Neptúnova fontána v zime 2014-2015 je veľmi nevkusne zahalená. Ideálne by bolo, keby ostala bez zbytočnej výzdoby. Tak ako ju stvoril autor Vincent Staviarsky a ako ju opravili reštaurátori. Teraz je to ako obrovský GÝČ. Zbytočné hnusné LED osvetlenie vo vnútri. Strašné, hnusné umelé adventné sviece. Vrchol „výzdoby“ je opačne uložená čačina! Skoro celý veniec je obložený ihličím smerom do vnútra. To už nikto neskontroloval ako je uložená? Zaujímalo by ma kto je autorom celého „diela“. Na budúci rok by som chcel vidieť normálnu fontánu bez zbytočností. Voda tam nemusí byť. Adventný veniec sa dá urobiť aj inak a na inom mieste. Je potrebné ľuďom ukázať vkusné riešenia.

PS: V budúcnosti nech nikoho nenapadne obliecť Neptúna do kostýmu SANTA KLAUSA. V Prešove by sa to mohlo stať...

03. december 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
03. december 2014

alex

to nenajdeme ani v las vegas.mile dami a pani toto je mesto Prešov.
10. december 2014

ikle

gyce k Vianociam patria, myslim.
10. december 2014

Ján Haluška

ikle - GÝČ do historického centra nepatrí. Je jedno v akej súvislosti.
A nepatria tam ani svietiaci snehuliaci, tučniaci a ani nič podobné.
http://sk.wikipedia.org/wiki/G%C3%BD%C4%8D
Do iného prostredia sa gýč môže hodiť.
08. apríl 2015

Ján Haluška

Po viac ako štyroch mesiacoch bez odpovede treba zmeniť podnet na neriešený.
11. január 2017

Ján Haluška

Adventný veniec okolo Neptúna

Adventný veniec okolo symbolu Neptúna! Znovu sa opakuje situácia, keď je okolo sochy pohanského boha Neptúna urobený adventný veniec. Znovu je uložená čačina smerom k obrube fontány. Znovu sú vo venci umiestnené štyri hnusné sviece. K tomu hnusné modrobiele svietiace a blikajúce LED „osvetlenie“. Trojzubec v ruke Neptúna je typický symbol pohanstva. Takouto kombináciou si niekto robí žarty z ľudí, alebo ide iba o brutálnu neznalosť? Vražednú kombináciu gýču, nevkusu, nepochopenia a neviem čoho ešte, umocňujú „ušmudlaní“ svietiaci tučniaci a snehuliaci.
Kresťanstvo + pohanstvo + gýč + nevkus...
PS. Ale ľuďom sa to páči, že? :-)
11. január 2017

Ján Haluška

Adventný veniec okolo symbolu Satana! Znovu sa opakuje situácia, keď je okolo sochy pohanského boha Neptúna urobený adventný veniec. Znovu je uložená čačina smerom k obrube fontány. Znovu sú vo venci umiestnené štyri hnusné sviece. K tomu hnusné modrobiele svietiace a blikajúce LED „osvetlenie“. Trojzubec v ruke Neptúna je typický symbol pohanstva a Satana. Takouto kombináciou si niekto robí žarty z ľudí, alebo ide iba o brutálnu neznalosť? Vražednú kombináciu gýču, nevkusu, nepochopenia a neviem čoho ešte, umocňujú „ušmudlaní“ svietiaci tučniaci a snehuliaci.
Kresťanstvo + pohanstvo + gýč + nevkus...
Pripomienka - https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/13688/neptunova-fontana-v-zime-2014
PS. Ale ľuďom sa to páči, že? :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania