Smerová tabuľa

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Pavol Golec 08. júna 2012

Na Trojici, pred lekárňou U Spasiteľa sa nachádza smerová tabuľa, označujúca smer k rôznym inštitúciam a kultúrnym stávkom. Bolo by asi vhodné, túto (ako aj iné v meste) aktualizovať, lebo okresné úrady boli zrušené v januári 2004 a krajské v októbri 2007.Na druhej strane sa prípadný návštevník mesta nedozvie, kde sa nachádza, napr. obvodný úrad.

11. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
03. september 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/1645 k problematike mestského mobiliáru – informačných smerových tabúľ uvádzame nasledovné:

Po preverení existujúceho stavu informačné smerové tabule, umiestnené na ul. Hlavnej pri Trojici, pod bránou pri radnici na ul. Floriánovej, pod bránou na ul. Metodovej, na chodníku pri objekte Hotel boli nahradené iným, modernejším systémom informovania verejnosti.
Dané nevyhovujúce zariadenia už boli odstránené v 28. pracovnom týždni.

V závere mi dovoľte poďakovať sa Vám za váš podnet a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.
20. september 2012

Odkazprestarostu.sk

Prosíme vás, aby ste nás informovali, či skutočne došlo k vykonaniu nápravy. Vopred ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania