Prepadávajúca sa cesta na Jarkovej

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. augusta 2012

Na Jarkovej ul. priamo na prechode medzi Caraffou väznicou a "Mexikom" sa prepadáva cesta.

20. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
03. september 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/1898 k prob-lematike lokálnych deformít na miestnej komunikácie (ďalej len MK) ulica Jarkova v úseku priechodu pre chodcov križovatky s ulicou Floriánova uvádzame nasledovné:
Mesto Prešov ako vlastník MK na území mesta Prešov eviduje predmetný nedostatok, ktorý vznikol na dočasnom kryte rozkopávky po prácach na výmene podzemného vedenia stredotlakého plynovodu v trase ulice Jarkova. Tieto práce budú pokračovať v zmysle schváleného harmonogramu prác v najbližšom období v trase stredotlakého plynovodu na ulici Floriánova s napojením na ulicu Jarkova.
Defekt je označený výstražným dočasným dopravným značením.
Ďakujeme za podnet, a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana nášho mesta.
05. september 2012

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás všetkých - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak dôjde k reálnemu odstráneniu problému. Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený".
Vopred ďakujeme
08. september 2012

peto

Do 8.septembra 2012 v predmetnej veci nedošlo k náprave iba k nejakému provizornému riešeniu !!!
13. september 2012

Lenka Čurillová

Samospráva nám zaslala takúto dodatočnú odpoveď: "Mesto Prešov vyzvalo správcu siete, nad ktorou sa defekt nachádzal (VVS, a. s.), čím došlo k okamžitému zjednaniu nápravy – viď foto v prílohe." Posúďte teda sami, či je takéto zjednanie nápravy dostatočné
17. september 2012

peto

Od 17.9.2012 je tento podnet vyriešený - je to vyasfaltované začo sa chcem poďakovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania