Nedokončená oprava dlažby po nehode na priechode pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Richard Drutarovský 24. septembra 2012

Oprava dlažby na priechode pre chodcov ostala nedokončená po nehode, pri ktorej bol poškodený (vyvalená) semafór. Stav trvá už asi tri štvrte roka, bolo by vhodné to dať do poriadku. Zopár dlažobných kociek stále čaká na položenie vedľa v tráve.

Chápem, že komunikácia je v správe Slovenskej správe ciest, celá stavba je ešte v záruke, chodníky sú v správe mesta, semafór tiež, tak možno je ťažké sa dohodnúť, kto je zodpovedný za dokončenie opravy. Najskôr ten, kto opravu dlažby začal. Prosím o dokončenie opravy a uvedenie chodníka do pôvodného stavu.

02. október 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
11. október 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu vo veci nedokončenej opravy dlažby na priechode pre chodcov na Ulici Pod Kalváriou zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/2097 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Oprava dlažby na priechode pre chodcov na Ulici Pod Kalváriou pri svetelnom signalizačnom zariadení bola zrealizovaná v 40. kalendárnom týždni roku 2012 doplnením zámkovej dlažby v rámci bežnej údržby miestnych komunikácii.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
21. október 2012

Richard Drutarovský

Dlažba je opravená, ďakujem za rýchlu reakciu na podnet.
21. október 2012

Richard Drutarovský

Podnet považujem za vybavený.
21. október 2012

Richard Drutarovský

Chodci konečne nebudú zakopávať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania