Ul.Kúpeľna - katastrofálny stav cesty a chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. mája 2013

Cesta a chodník pred VŠZP na Kúpeľnej ul. je v katastrofálnom stave - je nutná operatívna oprava.

21. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/4113 k problému katastrofálneho stavu cesty a chodníka na Kúpeľnej ulici pred VŠZP uvádzame nasledovné:
V zmysle mandátnej zmluvy o správcovstve miestnych komunikácií (ďalej len MK) za bezpečnosť cestnej premávky na MK je zodpovedný správca MK, ktorý má monitorovať stavebný a dopravno-technický stav MK s uvedením rozsahu ich poškodenia, uviesť rozsah a popis úkonov na odstránenie poškodenia a termín realizácie.
Vzhľadom na obmedzený rozpočet mesta pre rok 2013 uvedený nedostatok nie je zaradený medzi priority na realizáciu.
Predmetnú požiadavku sme zaradili do zoznamu požiadaviek opráv a údržby miestnych komunikácií na nadchádzajúce obdobie. Za predpokladu odsúhlasenia ich priority Výborom mestskej časti č.4 a následného finančného krytia Mestským zastupiteľstvom v Prešove v roku 2013, bezodkladne pristúpime k realizácii.

Ďakujeme podnet, ospravedlňujeme sa za situáciu, ktorá na uvedenom mieste pretrváva a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.
21. máj 2013

peto

Dá sa to aj bez zdĺhavej byrokracie ! Stačí mať v bytovom dome poslanca MsZ a ministerského hovorcu a chodník aj s obrubníkmi sa rekonštruuje ! Prešov - ul.M.Nešpora č. ... až č. ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania