Zastávka pre bus Poliklinika smer S3

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Daniel 11. októbra 2017

Počas špičky spôsobuje zastávka Poliklinika smerom na Sídlisko 3 problém, keďže MHD zastavuje v mieste pravého pruhu. Nedá sa ubrať zo stredového pásu a chodníka a vytvoriť ešte ten odstavný pruh pre MHD?

11. október 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
23. november 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie v zmysle § 3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov a v zmysle § 44 písm. c) zákona NR SR č. 56/2002 Z.z. o cestnej doprave v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/45211 v predmetnej veci nasledujúce stanovisko.
Zastávku na Levočskej ulici pri poliklinike plánujeme premiestniť. Po odsúhlasení novej polohy zastávky resp. lokality pre premiestnenie zastávky všetkými dotknutými orgánmi, mesto Prešov zaradí výstavbu novej zastávkovej niky do plánu investičnej výstavby.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.