Nenahradené vyschnuté stromy

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Peter 19. októbra 2017

Po dvoch rokoch od vysadenia nových stromov až do dnes, ešte nebola vykonaná náhradná výsadba asi ôsmich stromov, ktoré vyschli hneď po výsadbe. Urgovali sme to ešte v rámci reklamácie, ale asi nikto z kompetentných sa tomu nechce venovať. Zbytočne sa za to vyhodili peniaze z rozpočtu mesta Prešov.

20. október 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Informujeme Vás, že mesto Prešov si uplatnilo reklamáciu na uhynuté dreviny na Vihorlatskej ulici už v roku 2016. V roku 2017 uskutočnilo opakovanú obhliadku stavu drevín spolu s dodávateľskou spoločnosťou Záhrada Real, s.r.o., ktorá výsadbu realizovala. Dodávateľská spoločnosť zrealizuje náhradu za reklamované dreviny v jarnom období roku 2018.
Mesto Prešov zrealizuje dosadbu drevín, na ktoré sa záruka nevzťahuje z dôvodu vandalizmu a poškodenia počas neskoršej realizácie stavebných a výkopových prác taktiež v roku 2018.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť. V prípade doručenia Vašich ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
15. október 2021

Michal

Bola sľúbená dosadba drevín aj zrealizovaná?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania