Nedokončená oprava chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Odkazprestarostu.sk 15. júna 2013

Dobrý deň
už niekoľko týždňov je oprava tohto chodníka, a ďalších v jeho blízkosti nedokončené/iba vyfrézované (čo je pomerne častý jav v Prešove)...Ako je možné vidieť z obrázku, sú už dokonca zarastené burinou, bude sa teda nebodaj lepšie dokončovať ak úplne zarastú?

17. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Prešov, ako príslušný cestný správny orgán pre miestne a účelové komunikácie v zmysle § 3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/4567 vo veci „nedokončenej oprave chodníka na Záborského ulici“ nasledujúce stanovisko.

Na Záborského ulici boli realizované výkopové práce pre uloženie plynovodov v rámci stavby „Rekonštrukcia STL a NTL plynovodov ľavá strana III. etapa, Prešov“ povolené rozhodnutím cestného správneho orgánu pod č. B-6438/2012 zo dňa 03.05.2012. Spätné úpravy po líniovej rozkopávke na miestnej komunikácii (chodník) budú realizované v celej šírke a dĺžke chodníka do termínu 30.08.2013.

Vážime, si pozornosť, ktorú ako občan venujete svojmu okoliu, ako aj snahu o zlepšenie kvality života v našom meste.
08. september 2013

Ján Haluška

Do termínu 30.08.2013 sa to nerealizovalo. Preto žiadam, aby sa už chodník neopravoval v tej časti rozkopávky. Iba tá časť po ktorej sa dá chodiť. Časť na ktorej je burina by sa mohla premeniť na zelený pás. Predpokladám, že to bude lacnejšie, krajšie a vhodnejšie pre životné prostredie.
08. september 2013

Ján Haluška

Príroda pomaly rieši problém sama. Ulica Záborského nemá stromy... tomu už treba pomôcť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania