Prešovský „Vyhliadkový“ autobus

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Ján Haluška 23. augusta 2018

Prešovský „Vyhliadkový“ autobus nie je veľmi vyhliadkový. Znovu sa objavil autobus, ktorý v podstate nie je vyhliadkový. Reklamné fólie zabraňujú samotnej vyhliadke, fotografovaniu a natáčaniu videa. Na začiatku prevádzky sa 49 v tejto nevyhliadkovej verzii používala 2 roky. Potom nastalo zlepšenie, a autobus už nemal fólie. Teraz sa to znovu vrátilo a fólie zabraňujú vyhliadke.
Prečo sa dobrá myšlienka vyhliadkovej jazdy zruší takou blbosťou?
...
https://www.presov.sk/spoznaj-presov-po-49-rovnobezke-oznam/mid/311356/.html
...
https://www.presov.sk/oznamy/vyhliadkovy-autobus-presovska-49-tka-vstupuje-do-druhej-sezony.html
...

23. august 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
31. august 2018

Vlado

S pánom Haluškom možno jedine súhlasiť.A pritom mesto vlastní týchto autobusov dosť.
http://imhd.sk/po/vozidla/10/autobusy
03. september 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov ďakuje občanovi za spätnú väzbu na prešovskú atrakciu - vyhliadkový autobus Prešovská 49-tka. Dopravný podnik na účely vyhliadkovej jazdy využíva dve vozidlá, jedno s úplnou potlačou a jedno bez potlačených okien, ktoré posiela na tieto jazdy ako primárne vozidlo. Vozidlo, ktoré občan spomína, bolo počas tohtoročnej sezóny nasadené asi 3-krát. Doposiaľ sa na nemožnosť výhľadu ešte žiaden cestujúci nesťažoval, nakoľko je výhľad pre diváka aj napriek reklamnej fólii úplne bezproblémový.



Mestský úrad v Prešove
04. september 2018

skat

ale ale...no! uplne bezproblemovy????? netreba prehanat s tymi vyrazmi....nie je to vobec prijemne, pozerat cez tu foliu...ale uradnik vie, ze?
04. september 2018

Ján Haluška

Cez to okno nie je dobrá vyhliadka naozaj. Mám aj iné fotky...
31. august 2019

Ján Haluška

Znovu sa používal olepený akože výhliadkový autobus. Prečo mi mesto 3.9.2018 nepravdivo odpovedalo? Prečo je podnet uzavretý?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania