Prostĕjovská-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Gabo 20. mája 2019

Chcem upozorniť na živý plot pri vychádzaní z Prostejovskej ulice od zdravotného strediska -Trafo na neprehľadnosť v mieste,kde sa križuje cesta s chodníkom, a vychádza sa na hlavnú cestu,pre živý plot absolútne nevidno chodcov ani cyklistov,z bezpečnostných dôvodov treba ten živý plot odstrániť.Ostrihanie nič nerieši, nakoľko živý plot rýchle rastie. Inak minulého roku som žiadala tých čo kosia nech ho ostrihajú ,lebo sa tam môže stať nehoda ,ale nikto s tým nič nerobil ,a o týždeň sa tam fakt ta nehoda stala, a zrazu na druhý deň ho ostrihali ,No momentálne je taký vysoký že už fakt nevidno vychádzajúce auto .Dokedy ešte budeme čakať!!!

20. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Kroviny plnia biologickú, hygienickú, mikroklimatickú funkciu (zlepšujú kvalitu ovzdušia), estetickú a izolačnú funkciu (protihluková, protiprašná a protiemisná bariéra), pôdoochrannú funkciu a ďalšie dôležité funkcie v systéme mestskej zelene.
Stav krovín bol odborne posúdený v teréne. Odborné orezanie krovín bolo zadané dodávateľskej spoločnosti a bolo zrealizované 23. týždeň kalendárneho roka 2019 v súlade s platnou legislatívou a normou STN 83 7010.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu.


Mestský úrad v Prešove
12. jún 2019

Gabo

Vaša odpoveď je na hanbu!!! Porovnávať bezpečnosť cestnej premávky s krikom je fakt na zamyslenie . V prvom rade výšku krika mate udržiavať po cely rok tak aby sa predišlo dopravnej nehode.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania