Námestie legionárov-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ondrej Sabolčík 17. októbra 2019

Dobrý deň. Odkedy sú znova zapnuté semafory, tvoria sa neskutočné kolóny v smere od Železničnej stanice do centra mesta. Dovtedy tam bola plynulá premávka. Kým prebiehajú stavebné práce a Štefánikova ulica je uzavretá, je semafor nepotrebný, resp. hodilo by sa predĺžiť jeho periódu v spomínanom smere. Prípadne by bolo dobré zakryť značku Stop na ten čas, či zmeniť ju na Daj prednosť v jazde. Vďaka.

17. október 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
17. október 2019

Anonymný užívateľ

Potvrdzujem - "šóra" až po Čierny most. Dobré ráno stará mama !
17. október 2019

Ján Haluška

Dobré ráno :-) Šóra až po Bardejovský most. Čierny most je na Škultétyho ulici. :-) Na fotke je ČIERNY most - pohľad smerom k Pavlovičovmu námestiu.
26. október 2019

NebudemLabutKedNebuduUradnici

To aby ste si začali zvykať... keď sa spustí fórum to až potom budú šori a meškania MHD... v KE keď umiestnili Aupark do centra tak vedľa neho je križovatka so 7 pruhmi... v PO na 2 pruhovej cestičke, cez ktorú jazdia takmer všetky linky MHD... kvôli nákupomchtivím z rôznych okresov, kt. prídu každý sám na jednom aute budú meškať aj tí čo jazdia MHD a koľko smogu bude v centre ani nevravím.
28. október 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedený problém bol prešetrený a prekonzultovaný so spoločnosťou vykonávajúcou údržbu cestnej svetelnej signalizácie, ktorá následne zmenila na uvedenej križovatke cestnú svetelnú signalizáciu do iného režimu, ktorý zlepšil jej priepustnosť. Investor stavby Obchodného centra Forum zabezpečí výmenu dopravnej značky P2 (Stop) za dopravnú značku P1(daj prednosť v jazde).

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Odbor životného prostredia dopravnej infraštruktúry
28. október 2019

Ondrej Sabolčík

Ďakujem Vám veľmi pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania