Levočská-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
peťa 18. novembra 2019

Časť ul.Levočskej prešla značnou premenou,ale aký účel malo jej rozšírenie pred križovatkou,keď veľkú časť nie je možné využívať,pretože vodorovné značenie to nedovoľuje a pritom mohli byť aj na "Trojku" 2 pruhy.

18. november 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. november 2019

Matej

Vraj tam má byť neskôr MHD zastávka.
24. november 2019

NebudemLabutKedNebuduUradnici

A ľudia kde budú na tej zastávke keď cestu zaberie vozidlo? Ako holuby na zábradlí?
27. november 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedená plocha mala v pôvodnom projekte rekonštrukcie križovatky Levočská – Obrancov mieru – Vlada Clementisa slúžiť ako zastávka MHD. Vzhľadom nato, že ulica Vlada Clementisa je dvojpruhová komunikácia, nie je možné vytvoriť druhý odbočovací pruh z Levočskej ulice na ulicu Vlada Clementisa.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
27. november 2019

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Tak to je pekný fail, veď to s ulicou Vlada Clementisa muselo byť hádam známe aj predtým. Namiesto asfaltu tam mohla byť zeleň. A vôbec prečo v tom zelenom páse nie sú žiadne stromy?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania