Remeselnícka ulica-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Jozef Miklos 01. mája 2021

Prosim Vas kto ma na starosti cistenie a udrzbu odvodnovacich vrtov, kvoli zosuvom? Je to v katastrofalnom stave a urcite to prestane plnit funkciu, problem kvoli ktoremu sa to robilo znova nastane. Rad by som aby sa to riesilo. Dakujem Jozef.

03. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
08. jún 2021

Jozef Miklos

Takze dakujem za vyrienie problemu, je to vycistene, ,, nieee sarkazmus toto,, co si ludia neurobia samy to nemaju. No ale ocenil by som vyriesit problem s precistenim potrubia tlakovou vodou, to bohuzial uz nie je v mojich silach , nemam doma take auto.,, Vrty maju cca po 150m, ale to by ste mali vediet. ,, Som zvedavy ako sa k tomu postavite. Takze vazeny prosim kto to mate v kompetencii vyjadrite sa k tomu. Dakujem Jozef.
11. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
objekty sanácie zosuvov sú v majetku štátu, v gescii Ministerstva životného prostredia. Mesto Prievidza v tomto prípade nemôže vykonávať údržbu výpustných objektov ,resp. iných súčastí drenážneho systému, keďže nie je jeho vlastníkom. MŽP SR - Sekcia geológie a prírodných zdrojov, ako kompetentný orgán bol z našej strany požiadaný o podanie informácií o spôsobe a lehotách údržby. Po obdržaní odpovede bude táto poskytnutá na tomto portáli.

Ing. R. Veselý
referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.