Ulica T. Vansovej-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Brano 28. mája 2021

No a neda mi opat tu nadhodit temu parkoviska na tzv.deviatej kolaji. Parkovisko je hotove pomaly tristvrte roka a stale sa na nom neda parkovat. Akoze naco sa to parkovisko robilo?! Aby bolo zatvorene??? V RTV Prievidza bol odvysielany pred istym casom o tom prispevok, vraj nedoslo este ku kolaudacii kvoli korone. Este ze je ta korona a je sa na co vyhovarat. To je v dnesnej dobe taka univerzalna vyhovorka... Lebo korona... Vysvetlite mi niekto co ma korona s kolaudaciou? To akoze ked je korona tak sa zastavil cely zivot, cely svet...???

28. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko poskytne oddelenie výstavby.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
29. máj 2021

majo

lebo kolaudáciu nerobí mesto ale firma mimo Prievidze a počas pandémie sa vykonať nemohla...treba počkať
31. máj 2021

Brano

majo a co to s tym ma spolocne, ze ta firma je teda mimo PD...? Ked uz ide trebars o cestovanie, tak pri pracovnych povinnostiach to mozne bolo. A iny dovod ja nevidim. A taktiez neviem, preco pises o pandemii v minulom case, kedze ju tu este stale mame.
31. máj 2021

Miroslav Krajčík

Dnes to bolo už zátarasy
31. máj 2021

Miroslav Krajčík

Dnes to bolo už bez zátarasy
02. jún 2021

majo

Brano, hovorca mesta sa k danej situacii ohladom parkoviska už vyjadroval minimalne 3x čo ja viem. Aj v regionalnych novinach aj v periodikach. Takže každý racionalne uvazujúci to pochopil a akceptuje daný stav.
02. jún 2021

Pavol Ruják

Kolaudáciu predsa vykonáva príslušný stavebný úrad, čo je v tomto prípade mesto Prievidza, na písomnú žiadosť stavebníka (po starom investora) . Tu sa nedá vyhovárať na nikoho iného !!! Celkové všetky kolaudačné konania sú v omeškaní.
03. jún 2021

majo

už je otvorené
09. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na stavbu "Parkovisko v predstaničnom priestore v Prievidzi" je vydané právoplatné kolaudačné rozhodnutie príslušným stavebným úradom, a to Ministerstvom dopravy a výstavby SR.
Dňa 31.05.2021 bolo parkovisko sprístupnené/otvorené.

referát výstavby
15. jún 2021

Jozef

Dobrý deň, dlhé roky sme parkovali na železn. stanici v Prievidzi iba v jednom rade. Zvykli sme si a vždy bol dostatok miesta, aj keď cesta bola samá jama.Teraz ste postavili nové parkovisko, ale neviem načo ! Ja keď napr. cestujem do Blavy alebo do Partizánskeho, nemôžem tam nechať auto, lebo ste tam dali obmedzenie 30 minút. Čo je to za rozum, a kde potom mám parkovať? Toto bola tá sľúbená pomoc vodičom a občanom mesta a okolia ?? Navrhujem, aby ste to vrátili do pôvodného stavu a my sa uskromníme aj s málom. Viacej k tomu nemám čo povedať..., žasnem... To je tá pomoc ľuďom ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania