Vinohradnícka ulica-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Lucia 08. júla 2021

Na mestskom pozemku medzi štátnou cestou na Ul. Vinohradnícka a oplotením firmy ATOS je nepokosená tráva a kopec buriny. Dlhodobo sa o tento trávnatý úsek mesto vôbec nestará, aj keď je jeho vlastníkom a vôbec ho nekosí, napriek tomu, že tento problém bol už v minulosti nahlasovaný a bola sľúbená náprava. Žiaľ, ostalo len pri sľuboch...

12. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí spol. TSMPD.
Kto? TSMPD
Kedy? leto 2021

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
27. september 2021

Lucia

Dobrý deň,

dňa 8.7.2021 som nahlásila podnet - nepokosená tráva. Dňa 12.7.2021 prišla z MÚ odpoveď, že riešenie podnetu zabezpečí spol. TSMPD a ako termín bol uvedený: leto 2021.

Prešlo už niekoľko mesiacov, nastala už aj jeseň, s kosením sa pre tento rok končí a v tejto veci sa neurobilo vôbec nič. Kompetentní sú nezodpovední a z podnetu si nič nerobia, bolo by ich treba vymeniť!

Za predchádzajúcich primátorov nebola Prievidza tak špinavá a zanedbaná, ako je za tejto primátorky. Aj v tomto prípade by bola potrebná náprava!
05. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetná lokalita bola pokosená v priebehu sezóny 2021.

S pozdravom
TSMPD s.r.o.
19. jún 2023

Lucia

Na mestskom pozemku medzi štátnou cestouna Ul. Vinohradnícka a oplotením firmy ATOS je už 2 roky nepokosená tráva a kopec buriny. Dlhodobo sa o tento trávnatý úsek mesto vôbec nestará, aj keď je jeho vlastníkom a vôbec ho nekosí, napriek tomu, že tento problém bol už v minulosti nahlasovaný a bola sľúbená náprava!
Dva roky od nahlásenia a urgovania podnetu sa nič neurobilo, dva roky tento mestský pozemok pokosený nebol a napriek tomu po 2 rokoch od napísania podnetu samospráva dňa 05. júna 2023 na podnet napísala, že podnet je "VYRIEŠENÝ" a citujem: "predmetná lokalita bola pokosená v priebehu sezóny 2021"! To je hrozné klamstvo, lebo opakujem: uvedená lokalita nebola od nahlásenia podnetu dňa 08. júla 2021 pokosená vôbec!Svedkom uvedeného bol aj vtedajší viceprimátor Ing. Ľuboš Jelačič.
19. jún 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, odpoveď zo dňa 5.6.2023 sa týkala inej lokality, za čo sa dodatočne ospravedlňujeme.
Vo vami uvedenej lokalite bola opätovne realizovaná obhliadka terénu, následne bola lokalita pokosená a zaradená do harmonogramu kosby na nasledujúce obdobia.

S pozdravom
TSMPD s.r.o.
23. november 2023

Lucia

Dňa 21. novembra 2023 mi na daný podnet (ID 118512) prišla od TSMPD odpoveď, že citujem:

"Vo vami uvedenej lokalite bola opätovne realizovaná obhliadka terénu, následne bola lokalita pokosená a zaradená do harmonogramu kosby na nasledujúce obdobia."

Ja už vážne neviem, či z ľudí fakt robíte negramotných, alebo ide o totálny výsmech, nakoľko uvedená lokalita počas 2 rokov od nahlásenia podnetu POKOSENÁ DO DNEŠNÉHO DŇA (23.11.2023) VôBEC NEBOLA!!!
Napriek opätovnému vyjadreniu samosprávy a TSMPD, že "po obhliadke terénu bola lokalita pokosená" - NIE JE TO PRAVDA!

Tak prosím NEZAVÁDZAJTE a nepíšte, že "PODNET BOL VYRIEŠENÝ", LEBO ZA 2 ROKY VYRIEŠENÝ NEBOL A ANI NIE JE!!! Doteraz je táto časť trávnatej plochy NEPOKOSENÁ!!!
23. november 2023

Odkazprestarostu.sk

Ďakujeme za komentár, podnet opätovne zasielame samospráve. S pozdravom, admin.
30. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, prosíme o doplnenie telefonického kontaktu za účelom presnej špecifikácie nepokosenej lokality.

S pozdravom
TSMPD s.r.o.
05. december 2023

Lucia

Presná špecifikácia nepokosenej lokality:
Konkrétne sa jedná o nepokosenú trávnatú plochu medzi cestou a plotom spol. ATOS pred domom na Ul. Vinohradnícka 19 v Prievidzi. (viď foto)
13. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za upresnenie lokality. Ako sme uviedli lokalita bola zaradená do harmonogramu kosby na nasledujúce obdobia.
Predmetná lokalita bola zároveň v 50 kalendárnom týždni zamestnancami TSMPD s.r.o. vyčistená - viď. foto v prílohe.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania