Parkovanie na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 17. septembra 2014

Na chodníku na ulici Mišíka si arogantní vodiči zriadili parkovisko a autá tam stoja úplne bežne . Aj keď je táto časť chodníka v súkromnom vlastníctve, stále ide o chodník, kde NIE JE státie povolené.

Bude sa tento problém konečne riešiť, keďže autá na uvedenom mieste parkujú už dlhší čas ?

17. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
V takýchto prípadoch volajte mestskú políciu na tel. čísle 159, docielime tak efektívne riešenie podobných podnetov. Vec sme postúpili na mestskú políciu.


Michal Ďureje
hovorca mesta
17. september 2014

...

Mestská polícia bola na uvedený problém upozornená opakovane, avšak autá tam parkujú bez problémov naďalej !
19. september 2014

Hana

Jasnééé veď polícia ani "nevidí" kto si tam behá do zákazu a pravidelne sa ignoruje značka zákaz vjazdu čí v ranných, či v poobedných hodinách, Je smiešne ako sa tu odvolávate na políciu a táto ignorácia sa vám denne deje rovno "pod nosom vašeho úradu" ingonureje podnety od občanov a miesto toho nám posielate maily ako nás nemá trápiť prejazd áut pod našim balkónom, ďakujem toto by sa malo volať rubrika ako"odpinkať" občana a nie odkaz pre starostu..............Tie autá tam stoja stále a deti krásne vybiehajú rovno pod kolesá,kedže je tak parááááádne vidieť spoza tej veľkej dodávky!
06. október 2014

Odpoveď samosprávy

- motorové vozidlá podľa priloženej fotodokumentácie parkujú zóne s plateným a regulovaným státím, kde státie je možné len na vyznačených parkovacích miestach. Vozidlá by tam mohli zastaviť len za účelom naloženia a vyloženie tovaru alebo nastúpenia a vystúpenia osôb. O uvedenom probléme boli informované hliadky MsP.

Milan Gatial
zástupca náčelníka mestskej polície
pre výkon, hliadkovú činnosť a priestupkový
referát
Mestská polícia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania