Rozkopávka na Bojnickej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 30. septembra 2014

Už druhý mesiac je po oprave vodovodu rozkopaná vozovka na Bojnickej ceste. Ako zvyčajne ide o rozkopávku Stredoslovenskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti. Štrk je rozjazdený na kraji cesty a je ním znečistený aj priľahlý chodník.

Kompetentní pracovníci mestského úradu zodpovední za povolenie a preberanie rozkopávok svojím neskutočne laxným prístupom umožňujú, aby bola v priebehu celého roka celá Prievidza neustále rozvŕtaná.

Kedy začne príslušný odbor mestského úradu konečne konať a za takéto rozkopávky udelí ich pôvodcovi pokuty ? Alebo sa čaká, kým sa prestane s výrobou asfaltovej obaľovanej zmesi a výtlk bude sporadicky zasýpaný štrkom do budúceho roka ?

Je absolútne neprípustné, aby oprava úplne bežnej rozkopávky a ešte dokonca na jednej z najviac vyťažených ciest v meste trvala takto neskutočne dlho.

Keď pred niekoľkými týždňami SPP opravoval poruchu na ulici Matice slovenskej, bola rozkopávka kompletne opravená do 2 dní od opravy ! Lenže StVPS je zvyknutá, že aj keď rozkopávku neopravia pol roka, tak sa nič nestane a nikto ich nebude sankcionovať.

30. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie a podnetu.
Odpoveď na podnet zabezpečia priamo zamestnanci MsÚ zodpovední za evidovanie rozkopávok v meste.

Michal Ďureje
hovorca mesta
13. október 2014

Anonymný užívateľ

Pred niekoľkými dňami bola rozkopávka konečne "opravená". Takže sme svedkami ďalšieho majstrovského diela realizovaného spoločnosťou Sliačan, s.r.o.

1. Spoj medzi pôvodným a novým asfaltom nebol utesnený, sú na ňom iba zvyšky asfaltového penetračného náteru.
2. Kopa štrku rozjazdeného po ceste a po chodníku zostala aj po oprave na svojom mieste.

Kedy budú uvedené nedostatky odstránené ?!
16. október 2014

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad nemá kompetencie zabezpečovať rozkopávky na cestách, ktoré nie sú v správe mesta Prievidza. Podnet nespadá do kompetencie mesta

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania