Vrak zaberajúci parkovacie miesto

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Ladislav 09. januára 2015

Na ul. Malookružná pri vchode č 53 stojí od septembra 2014 odstavený vrak auta zn. Opel Astra čiernej farby combi,ktoré je bez platnej STK, a zaberá parkovacie miesto.

09. január 2015

jojo

Poznam to auto aj majitela uz by snim mohol niekto spravit poriadok, nie od septembra cely rok tam stoji v aute skladuje odpad a bordel konecne ho niekto nafotil
09. január 2015

milan

Som rad ze to auto niekto nafotil len mam strach ze z toho nic nebude drzim palce dufam ze tam uz nebude dlho stat a nebude nam pod oknami smradit a spatit okolie.
10. január 2015

kamarát

Aj na psa prišiel mráz, asi zabudol, že každý ma práva ale aj povinnosti. Niekto kto kritizuje, fotí, natáča na kameru, udáva a znepríjemňuje život občanom a úradníkom mesta Prievidza by mal vedieť, že vrak patrí na šrot. Dúfam, že je natoľko inteligentný a nebude tvrdiť, že na tom jazdí, predsa nemá stk. Tým by vlastne ohrozoval účastníkov cestnej premávky ale aj občanov mesta a porušoval by tým zákon. Takže nie odtlačiť na iné parkovacie miesto ale rovno na šrot a za tie peniaze opraviť miesta ktoré poškodil tým šrotom,
10. január 2015

prco

To je to ..... Čelo Čo vodu kaže a víno pije Dodržuj zákon kroch kroch
12. január 2015

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcel by som vyzvať diskutujúcich, aby sa zdržali osobných útokov a obvinení na jednotlivých užívateľov nášho portálu. Diskutujte slušne a vecne.

Zároveň Vás chcem upozorniť, že pri vkladaní komentáru ste súhlasili, že budete rešpektovať pravidlá používania portálu Odkazprestarostu.sk

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Jakub Kmeť
13. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Vec preverí a riešenie zabezpečí Mestská polícia. O ďalšom postupe vás budeme informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
13. január 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetné vozidlo bolo preverované mestskou políciou dňa 11.1.2015. Podľa zistení má auto platnú emisnú kontrolu aj platnú STK. Z uvedeného vyplýva, že polícia nemá dôvod riešiť predmetné odparkované vozidlo.

Michal Ďureje
hovorca mesta
15. január 2015

Juraj

Dotaz na Ladislava: píšeš,že je bez platnej technickej kontroly,mesto píše že TK aj EK má,tak čo platí ? Poradím Ti,aby si sa presvedćil o pravdivosti,natiahni si APPKU -OVERENIE TECHNI CKEJ KONTROLY VOZIDLA- a prelustruješ si hociktoré vozidlo(okrem nových,tie ešte STK neprešli tak v registri nie sú).Zdravím.
20. január 2015

nino

Dobrý deň, pán Turčan tu nejde o tu stk ale hlavne o to, že to auto-vrak tu zaberá parkovacie miesto a stojí tam vyše dvoch mesiacov, čím porušuje VZN mesta o dlžke parkovania auta. To ale nieje auto ale vrak a nieje tam odparkované ale odstavené. Takže ak chceš pridi si ho zobrať a daj si ho pod svoje okna.
20. január 2015

Mato

Pokial ma TK A EK tak to nieje vrak a kto vie ci sa nahodou nepohlo dopredu a dozadu raz za nejaky cas?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania