Poškedené vytýčenie hraníc chodníka.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení

Žiadam o nové odolnejšie vytýčenie hraníc chodníka medzi ulicami Tolstého a Šoltésovej (za budovou 3G Fitnes club), z dôvodu prejazdu motorových vozidiel medzi jednotlivými parkoviskami po chodníku a trávnatých porastoch. Pôvodné ako vidno na foto totiž zdemolovali. Títo neohľaduplní vodiči nám ničia našu akú takú zeleň. Ďakujem.

14. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Chodník vyčistíme prostredníctvom VPP pracovníkov.


Michal Ďureje
hovorca mesta
14. apríl 2015

Ľubomír

Dobrý deň pán Ďureje, pokiaľ chodník pracovníci "aj" vyčistia, bude to len a len dobré. Podnet som ale nahlásil z dôvodu zničenia stĺpika, ktorý mal zabrániť prejazdu motorových vozidiel z novovytvoreného parkoviska cez chodník a trávnatú plochu (ako vidno na foto) na susedné parkovisko a následne na cestnú komunikáciu. Týmto spôsobom si vodiči krátia cestu potrebnú na dosiahnutie svojho cieľa, pričom ohrozujú chodcov na vyššie spomínanom chodníku. Ďakujem a dúfam, že môj podnet už bude chápaný správne.
15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Ospravedlňujem sa, zle som prečítal zadanie podnetu. Namiesto vytýčenie, som prečítal vyčistenie. Ešte raz sa ospravedlňujem.

Odpoveď ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí dobor výstavby MsÚ.


Michal Ďureje
hovorca mesta
16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet doriešime v spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza. Pôvodne nevhodne kotvené stĺpiky nahradíme stĺpikmi osadenými do betónovej pätky.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
21. február 2016

Ľubomír

Dobrý deň prajem. Chcem poukázať na neriešenie malého problému a jeho následok. Žiadam kompetentných o opätovné zabezpečenie zabránenie prejazdu motorových vozidiel (pevnejšími zábranami ako predtým) cez chodník a vedľajšiu trávnatú časť čím sa zabráni ničeniu tohto nášho ako tak vyzerajúceho okolia a napodobeniu tankodromu. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania