Výtlky - Záhradnícka ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 27. júla 2015

Už pred viac ako mesiacom boli značkovacím sprejom na Záhradníckej a Vinohradníckej ulici označené výtlky na orezanie alebo boli označené iba krížom. Po nejakom čase boli vybrané výtlky orezané a odvtedy sa s nimi nič nerobilo.

1. Kedy budú výtlky opravené ? Či išlo o prípravu na jesennú opravu niekedy v novembri, čo nie je v Prievidzi nič nezvyčajné ? Alebo toto mala byť intenzívna oprava výtlkov v Prievidzi v 24. týždni ? (odpoveď z 8.júna - https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/17797/nekonecne-vytlky)

2. Aký význam má donekonečna látať najviac zdevastovaný úsek Záhradníckej ulice od križovatky s Mariánskou po križovatku s Vinohradníckou ? Bolo by podstatne efektívnejšie tento úsek opraviť súvisle ako vyhadzovať peniaze na aj tak zbytočnú opravu s minimálnou živostnosťou.

31. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Neuvažujeme nad komplexnou opravou Záhradníckej cesty, v tomto smere nás limitujú finančné možnosti rozpočtu.
Na strane druhej táto cesta nepatrí medzi ulice v tak kritickom stave ako napríklad Ul. A.Bednára a iné, ktoré sú v stave, že sú pre vodičov áut skôr ohrozením než komunikáciou v zodpovednom stave. Z uvedeného dôvodu budeme pokračovať v lokálnych opravách výtlkov podľa harmonogramu prác.


Michal Ďureje
hovorca mesta
07. august 2015

Odpoveď samosprávy

- Sanácia výtlkov na Záhradníckej ulici je naplánovaná na 32. – 33. týždeň. Súhlasíme, že lokálne opravovať uvedenú komunikáciu, by bolo neefektívne, a preto bude zabezpečená iba zjazdnosť komunikácie. Uvedená komunikácia bola navrhnutá na zaradenie do zoznamu kompletných opráv.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania