Novinový stánok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
an 17. augusta 2015

Stánok na Okružnej ulici na Starom sídlisku dostal "novú fasádu"...neviem, či existuje nejaký zákon, ako majú vyzerať stánky na verejných priestranstvách, ale minimálne označenie otváracích hodín týmto spôsobom nebude v poriadku, nehovoriac a vizuálnom šoku, ktorý utrpím vždy, keď idem okolo....

18. august 2015

...

Mesto vôbec nereguluje vzhľad predajných stánkov, väčšinou pritom ide o zariadenia staré 20-40 rokov v rozličnom štádiu rozkladu. Väčšina majiteľov stánky iba láta, natrie farbou akú má práve poruke a samospráve to nevadí. Takáto anarchia už mala dávno skončiť !
Stánok v podnete je ale skutočne extrém.
18. august 2015

nelka

Krasny vecer som zhrozena co tu ten zlodej svin napise, koho este uda, co je schopny taky clovek co mu este vadi, nech sa pozrie do svojich radov, on si mysli, ze bude utajeny to bolo za komančov, teraz je uz len chorý a smiesny aj z celou jeho pereputov. Chudák ten majitel stanku, tvrdo si zaraba na zivobitie a zlodej mu zavidi pracu, ranne vstavanie a trochu penazi co stoho ma. Prajem mu slnko v srdci. Prepacte ze som sa tak o zlodejovy vyjadrovala ale inac sa nedalo.Dufam, ze mesto nebude nijako perzekuovat majitela on nieje sprejer on je len poctivy platic dani a poctivy zivitel rodiny.
19. august 2015

Anonymný užívateľ

Nelka nejako sa stracam v Tvojom príspevku?!Zlodej svíň,to je kto?Ranné vstávanie?Ja som tam videl pani v dôchodkovom veku!Čo tu splietaš komančov!Tvrdo na živobytie sa zaraba inde a nie v trafike!!!A skús si preštudovať základy slovenského pravopisu!!!A keď si ,tak tvrdo zarába na živobytie,tak by ten stánok mohol skultúrniť!!!
A sloh Tvojho príspevku,no "nemá" chybu!!!
19. august 2015

fravys

Vyjadrujem suhlas s Jarosom a aj autorom prispevku.Je to vrcholne nevkusne a hanba na ociach tak frekventovaneho miesta okresneho mesta!!!Pan majitel trafiky si moze nater spravit aj svojpomocne s nie velmi drahou farbou a tym aj prilakat potencionalnych zakaznikov.Kedze by som si iste nic nekupil z takej pomalovanej hrdzavej budy!!!A komentar nelky je dost mimo obrazu, comu zodpoveda aj ten otrasny pravopis, za ktory by sa hanbil a prepadol pod lavicu nejeden ziak 1.stupna ZŠ :-D
19. august 2015

nelka

Ahoj jaros daj si radsej meno janos to ti pristane, ty neves kto je zlodej svin, pozna ho cele mesto lebo uz na kazdeho v tomto meste poslal nejake nezmyselne udanie. A co splietam komancov, asi si mlady a ......., prestuduj si minulost a budes vediet co je to za svinstvo. Do tej trafiky asi nechodis lebo tam nerobi ziadna dochodkyna ale vytalny majitel a jeho pekna mlada manželka. O pravopis tu nejde ale o nieco ine ale s tvojou inteligenciou sa ani necudujem, ze si to nepochopil. Skulturnit sa da vsetko ale ked su tu dementi, hovoria sprejeri, tak skulturnit sa neda nic.Ty si asi nikde nerobil ked nevies ako sa zaraba, ty patris medzi tych co sedia 20 rokov na zadku a beru socialku, vlastne prepac zneuzivas socialny system alebo okradas socialny system a zivia ta ti co sedia napr. v tom stanku.Studuj, pracuj a budes mudrejsi. prajem slnko v srdci.
20. august 2015

an

vážená nelka, prestaňte ma urážať, neviem na koho narážate ale ste na nesprávnej adrese, som úplne obyčajný obyvateľ mesta, ktorý chodí dennodenne okolo tohto stánku. Myslím, že každý správny poctivý podnikateľ sa snaží nejak zvelebiť objekt v ktorom podniká, aby tým prilákal viac zákazníkov, keby každý majiteľ stánku sa k tomu postavil týmto spôsobom, vyzeralo by to tu ako v nejakej osade.
Skúste svoj vnútorný hnev dostať von nejakým iným a účinnejším spôsobom von, napríklad športom a neútočte na každého, kto s Vami nesúhlasí.
20. august 2015

lucia

Vážení diskutujúci, útočiaci, hľadajúci vizuálnu rovnováhu v meste Prievidza, majiteľa stánku na ulici Sama Chalúpku, by ste zniesli pod zem, že sa snažil pretrieť umelecké dielo sprejerov a bohužiaľ sa mu to nepodarilo, lebo na druhý deň tam boli nové diela, stánok má niekoľko desaťročí a to že je hrdzavý vám nevadilo celé tie roky až teraz. Neviem prečo, ale zdá sa mi že tie pobúrené komentáre majú tretí rozmer. Pretože poznám majiteľa, môžem vás ubezpečiť, že aj bez tejto plodnej diskusii, mal a aj má v pláne úpravu stánku, koľko však výsledný efekt úpravy vydrží je otázne, pretože kvôli vandalom zrejme nebude mať dlhú trvácnosť. Takže to "frekventované miesto" Prievidze sa dočká po niekoľkých desaťročiach úpravy. Nechcem ironizovať, ale ten komu sa to miesto zdá srdcom Prievidze, tak chcem upriamiť pozornosť na ulicu M.R. Štefánika, kde dva stánky sú skutočne v katastrofálnom stave a táto ulica sa mi naozaj nezdá bezvýznamná. Prajem Vám všetkým pekný deň
21. august 2015

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
poprosím všetkých diskutujúcich aby dodržiavali základy slušnosti a navzájom sa neosočovali.
Ďakujem
23. august 2015

Anonymný užívateľ

Pre pani "Pociskovú".
Ozaj neviem kto je ten zlodej svíň,čo Ti tak leží na srdci.Skús ho pomenovať,ale asi nemáš odvahu,lebo by Ťa mohol pohnať na súd.Minulosť si ja nemusím preštudovať,lebo som ju prežil a nie som až taký mladý ako si myslíš!!! "Máš" pravdu nikde som nerobil,akurát už 41 rokov vstávam do práce a posledných 33 rokov fáram do bane."Zneužívam" sociálny systém.Tak čum a rátaj.Moje odvody do fondov z poslednej výplaty:ZP=53,42€ NP=18,15€ SP=51,88€ IP=38,91€(počítam,že z tohoto poistenia čerpáš najviac Ty,ako pravidelna návštevníčka psych.ambulancie) PvN=12,97€.Ak som to dobre zrátal,tak to činí 175,33€,a Ty si dovoluješ ma urážať,že zneužívam sociálny systém?Rád by som videl odvody p.Trafikanta!!!Zdravotnú kartu mám hrubú 1cm, slovom jeden centimeter,počítam,že Ty ju máš hrubú ako Biblia!!!A predstav si ,že ide aj o "pravopys"!
24. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Podnet preveríme a stanovisko ako aj ďalší postup v danej veci zabezpečí odbor stavebného poriadku MsÚ.


Michal Ďureje
hovorca mesta
09. september 2015

Odpoveď samosprávy

Stavebný úrad vykonal štátny stavebný dohľad, podnet je vyriešený.

Ingrid Líšková
Referent stavebného poriadku
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania