"Inteligentné" trasovanie káblového vedenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 30. novembra 2015

Káblové vedenie, ktoré údajne patrí Telekomu je trasované skutočne úchvatným spôsobom. Z paneláka vedie na stožiare verejného osvetlenia na pravej strane vozovky, po niekoľkých desiatkach metrov prechádza na ľavú stranu, aby sa po pár metroch znova vrátilo na pravú stranu vozovky, kde končí na ulici Na Stráňach.

1. Kedy bude káblové vedenie umiestnené VÝLUČNE na pravej strane vozovky na nových stožiaroch VO ?! Vyzve konečne mesto vlastníka vedenia, aby si ho umiestnil zodpovedajúcim spôsobom ?

2. Kedy budú odstránené všetky 3 torzá stožiarov VO ?

03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí mestská spol. TSMPD.
Autora podnetu by sme poprosili, aby sa zdržal komentárov a hodnotení, ktoré ešte pred samotným riešením podnetu. Nemáme dôvod klamať a tieto reakcie znevažujú prácu konkrétnych ľudí.
Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje
hovorca mesta
09. december 2015

Odpoveď samosprávy


- Mesto vyzvalo už začiatkom tohto roka spoločnosť TELEKOM na preloženie resp odstránenie vedenia, niekoľko vedení zmizlo ale konkrétne pre odstránenie tohto vedenia treba vykonať ešte nejaké úpravy na ulici Na Stráňach. Momentálne čakáme na spoločnosť Telekom, s ktorou pravidelne komunikuje v tejto veci TSMPD s.r.o.

- keď spoločnosť Telekom uvoľní uvedené stožiare, spoločnosť TSMPD s.r.o. následne môže vykonať ich odstránenie.


Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy
18. november 2016

Anonymný užívateľ

Od odpovede na podnet už uplynul takmer rok a káble sú doteraz umiestnené na starých betónových stožiaroch. V prípade, ak samospráva neposkytne odpoveď s reálnym dátumom odstránenia stĺpov je potrebné podnet označiť ako NERIEŠENÝ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania