Vianočné stánky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Miroslav S. 06. decembra 2015

Chcem sa spýtať, na čo stále čakáte? prečo ešte nie sú otvorené vianočné stánky, ako je to v iných mestách, napr. od 4.12.? Organizujete Mikulášsky sprievod na námestí + program a mesto je mŕtve. Povedzte mi, ako chcete prilákať ľudí do mesta, keď tam nič nie je!!!

07. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Dĺžka Vianočných trhov, ako aj presné časové vymedzenie je stanovené Všeobecne záväzným nariadením mesta Prievidza č. 159/2014 o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb
na trhových miestach na území mesta Prievidza, konkrétne § 5 - Vianočné trhy -. Predmetné VZN bolo schválené poslancami MsZ.

Akciu Mikuláš, mikulášsky sprievod, ako aj iné akcie, ktoré sú realizované vo vianočnom období (Silvestrovská zabíjačka, program na Silvestra, atď) nemožno spájať s Vianočnými trhmi.

Pokiaľ ide o dĺžku samotných Vianočných trhov, tá je závislá od finančných možností samosprávy.
Pevne veríme, že bude pre vás motivujúce to, že tak ako minulé roky, aj v tomto roku bude v čase konania trhov spustená mobilná ľadová plocha.

Michal Ďureje
hovorca mesta
08. december 2015

Johnny Smith

pripájam sa k podnetu, načo sa čaká, vianočné trhy mohli plynulo pokračovať po skončení baníckeho jarmoku a bol by pokoj, ľudia by zabudli na politiku a iné problémy, no nebolo by to krásne ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania