Bytovka pri tescu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
tamara tamara 19. septembra 2016

Dobrý deň,chcem sa opýtať vedeniu mesta Prievidza čo mieni mesto robiť s bytovkov ktorá sidli v centre sídliska na ulici falesnika v neprerobenej bytovke.Podotýkam že byvam hneď pri tejto bytovke v rodinnom dome,a to čo sa deje je na dennom poriadku..Sústavne policajne hliadky,špina v okolí bytovky hulakanie rómskych obyvateľov je len minimum čo sa tam deje.Najnovšie výskyt potkanov..prečo vedeniu mesta nevadí že ľudia čo bývajú v okolí musia tolerovať neprijemne prostredie tejto bytovky ktorá nemá vyhovujúce podmienky na bývanie a byvaju tam asociali ktorí strpcuju život bežným pracujúcich ľudí.To sa mesto nehanbí za taku budovu ktorá je pri hlavnom ťahu kde prejdú dennodenne xxx ľudí.

25. september 2016

majo

no dostalo sa mi do uší, že by mala prejsť do súkromných rúk tak ešte vydržte...
25. september 2016

vladiss

Nedavno sme tam obzerali rodinné domy, že aká dobrá lokalita na život. Všetko dostupné na pár krokov. No keď som si všimol tieto budovy, hneď som zamietol akekolvek uvazovanie o tomto mieste.
27. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
V tejto lokalite sú situované tri bytové domy. Jeden z nich je zrekonštruovaný. Ďalšie dva sú v súkromnom vlastníctve. Máme informácie, že aj tieto dva bytové domy budú v najbližšej dobe rekonštruované.
Po rekonštrukcii a nastavení nových podmienok nájomných vzťahov bude nažívanie ľudí kultivovanejšie.
V prípade, že máte problém s rušením verejného poriadku, alebo ste priamo svedkom takého konania, musíte ihneď privolať mestskú políciu. Bez privolania polície, nedokážeme vyriešiť žiadny podobný prípad. Vyzývame verejnosť, aby mestskú políciu privolávala na miesto aj opakovane.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania