Výtlky na Mariánskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 18. apríla 2017

Celá Mariánska ulica je roky v dezolátnom stave, ktorý sa každým rokom zhoršuje. Kvôli množstvu fušersky "opravených" rozkopávok musia vodiči na celom úseku cesty neustále kľučkovať.

Neďaleko základnej školy je uprostred jazdného pruhu vodovodný uzáver, ktorý bol v minulosti "opravený" betónom. Hneď vedľa neho je výtlk, ktorý bol rovnako "opravený" betónom, ktorý sa samozrejme rozpadol a výtlky sa teraz dajú obísť iba jazdou čiastočne v protismere.

Budú tieto 2 výtlky čo najskôr opravené, resp. zalátané ?

20. apríl 2017

Tomáš

Tie výtlky nie sú len 2 !!! celá cesta od Dérera je roztrieskaná až po križovatku na mariánskej !!!
Kto tade chodí každý deň, vie o čom hovorím
20. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Opravu výtlkov zabezpečíme prostredníctvom mestskej spol. TSMPD.

Michal Ďureje
hovorca mesta

25. apríl 2017

vigoo vigoo

to nie sú výtlky na Mariánskej....to je už Mariánska na výtlkoch !!! od zastávky Kopanice podchody, až dole by sa mohli robiť preteky off-road. Nebezpečné, amatérske, u nás už štandardné.
28. apríl 2017

Tomáš

p.Ďureje, možno by pomohlo, keby sa vyjadríte či sa plánuje nejaká veľká oprava ciest v PD a ktorých častí sa to bude dotýkať ... za vše spomeniem len Mariánsku ulicu, kruhový objazd pri UPSVaR, cesta poľnohospodárov a už vôbec nehovoriac o ciglianskej ceste...
Ono je síce pekné, že TSMPD vykonáva nejakú činnosť opráv ale je to čisto amatérska robota, ktorá len míňa peniaze a výsledný efekt je taký, ako keby tam výtlky aj boli.
11. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dňa 11.05.2017 bola na predmetnom úseku komunikácie zabezpečená zjazdnosť. Predmetná komunikácia je zaradená do zoznamu kompletných výmen asfaltového povrchu, z toho dôvodu budú na nej vykonávané iba opravy zabezpečujúcu jej zjazdnosť.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk

11. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Pán Tomáš, ďakujem za otázku.
Môžem potvrdiť, že sa pripravuje väčšia rekonštrukcia ciest a chodníkov. Momentálne je celý projekt v prípravnej fáze. Poslanci za príslušný volebný obvod určujú/vyberajú, ktoré cesty budú opravené. Vychádzajú pritom z reálneho stavu komunikácií.
K termínu samotnej realizácie opráv sa momentálne nevieme vyjadriť, najskôr musí prebehnúť súťaž na dodávateľa prác. Následne budeme vedieť presné termíny.

Myslíme si, že pripravovaný balík opráv komunikácií výrazne pomôže v riešení zlého stavu cestných komunikácií.

Tomáš, budem rád ak ma budete kontaktovať prostredníctvom emailu na [email protected] alebo [email protected]. Takto som schopný odpovedať na email skôr. Diskusie pod jednotlivými podnetmi nie je z časového hľadiska možné sledovať. Ďakujem za pochopenie.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania