10 rokov po bývalej autobusovej zástavke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. mája 2013

Aj po viac ako 10-tich rokoch bývalej autobusovej zástavke na S.Chalupku je možné vidieť jej pôvodne zničené základy - rozpadnutá dlažba, zarastené trávou. Chcelo by to aspoň pokosiť a poprípade odstrániť rozpadávajúcu sa dlažbu. Plánuje mesto upraviť túto plochu?

15. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Na túto problematiku sa bližšie pozrieme prostredníctvom odboru výstavby MsÚ. Odbor výstavby pripraví odpoveď a prípadne zabezpečí riešenie podnetu.

M. Ďureje
30. máj 2013

milan

moc nerozumiem..co by sa ako malo s tou plochou spravit?...kosit par trsov travy ?...ci vybrat beton a dalsiu travu nasadit,....?...neprekaza vam....prerastajuca trava pred hotelom magura?...ci tie rozpadavajuce sa betonove kocky?ci mnozstvo opitych smradlavych otrhancov pri trznici a nasledne v jej okoli?...u nas na dvore...rastie na krivo jeden strom...myslim,ze tym by sa malo mesto tiez zaoberat
09. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Mesto Prievidza vykonáva pravidelné čistenie komunikácií a chodníkov a taktiež kosenie verejných priestranstiev. Uvedená plocha bude udržiavaná týmito ukonmi nakoľko netvorí prekážku v zjadnosti komunikácie a schodnosti chodníka.

Ing. Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad

09. júl 2013

Anonymný užívateľ

Pan Milan, chodte sa tam pozriet a uvidite a rovno mozete podopriet vas krivy strom na dvore. Rozpadavajuca sa byvala dlazba pod zastavkou a vyzor plochy hovori sam o sebe.
09. júl 2013

Anonymný užívateľ

Podnet nevyriešený, rozpadavajuca plocha po byvalej zastavke ostala bez zmeny.
11. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Tak ako je písane vyššie – betónová plocha sa odstraňovať nebude, nakoľko je to zbytočné. Jej úpravu budeme vykonávať kosením. Nie je vylúčené, že plocha sa budúcnosti využije.

Ing. Zuzana Lukáčová
referent pre miestne komunikácie
Správa majetku mesta Prievidza, s.r.o.
22. august 2013

marcof

tento problém je zanedbatelný...sú závažnejšie poruchy ako tento nerovný povrch
29. august 2013

Peter

Spravte tam parkovacie miesto pre aspon 2 auta samozrejme neplatene , alebo pre ZŤP parkoviska a bude.
Keď nič iné aspon takto sa to dá riešiť.
25. september 2013

Anonymný užívateľ

Ano, mate pravdu je zanedbatelny, ale tato stranka je aj o estetickej stranke mesta a problemoch, ktore sa daju vyriesit mestskou sluzbou rychlo a lacno...
21. január 2014

Peter

Plne súhlasím s Milanom Kiripolským. Stránka je o tom, ako zmeniť svet za našim oknom k lepšiemu. A preto, pokiaľ táto plocha v krátkom čase nemá byť využitá, by sa mala zatrávniť.
04. jún 2014

Aladin

Veľmi sa mi páči nasledovná veta : "betónová plocha sa odstraňovať nebude, nakoľko je to zbytočné. Jej úpravu budeme vykonávať kosením." To by sme si mali dať patentovať, lebo kosenie betónu sa len tak často nevidí.
Pre skrášlenie daného miesta sa vždy dá vymyslieť aj za málo peňazí nejaká tá muzika...stačí sa opýtať občanov na stretnutiach s poslancami...a že na ne takmer nikto nechodí? Aspoň je vidno vizitku poslancov, či im občania veria alebo neveria, či s nimi majú dobré skúsenosti alebo nie...
12. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Výbor volebného obvodu č. II schválil odstránenie tejto plochy a výsadbu zelene.
Financované to bude z operatívnej potreby VVO č. II. Práce by mali byť ukončené do 30. júla 2017.

Peter Paulík
Poslanec Mestského zastupiteľstva Prievidza
21. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ešte raz ďakujeme za nahlásenie podnetu. Stará betónová dlažba bola odstránená, boli vybudované nové obrubníky vedľa chodníka, bola dovezená zemina a zasiata tráva.

Peter Paulík
poslanec MsZ Prievidza, predseda Výboru volebného obvodu č. II

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania