Neporiadok okolo lavičky

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Tomáš 10. septembra 2017

Okolo lavičky oproti starému minigolfu je veľa odpadu po feťákoch + obaly od cigariet, sklenené fľaše a iný odpad. Nehovoriac o tom, že mládež tam nemá problém "húliť trávu" aj keď sa okolo prechádzajú ľudia.

11. september 2017

Albert Chuťka

Tento jav sa v Prievidzi rozrastá a už niet lokality, kde by to nebolo tak isto! Okolie rieky Nitry, za lekárňou Altea na Ľ.Onrejova, pri Strednej odbornej škole stavebnej a Učňovskej na ul. Vansu a iné. Kladiem si otázku, či to kompetentné orgány nechcú vidieť, alebo im nezáleží na zdraví mládeže!? Ešte je jedna možnosť, že sú do toho zapletené a majú svoje zisky, ináč si to vysvetliť neviem.
13. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná lavička sa nachádza za riekou na Bojnickej strane.
Z uvedeného nemôžeme riešiť daný podnet.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mesto Prievidza
13. september 2017

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme preposlali mestu Bojnice.

Matej Matejov
admin OPS Prievidza
13. september 2017

Albert Chuťka

Ďakujem Vám, že sa týmto problémom zaoberáte. Ja som chcel len poukázať na problém, ktorý je čoraz aktuálnejší a treba sa ním vážne zaoberať pokiaľ nám všetkým neprerastie cez hlavu. Neviem čím začať, ale máme hádam odborníkov aj na tieto otázky. Snahou nás všetkých by sa to malo zlepšiť! Pekný deň!
21. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, neporiadok okolo lavičky oproti starému minigolfu, ale aj v ostatných častiach parku pri rieke Nitra pravidelne likvidujeme. Z väčšej časti sa však nachádza na pozemkoch vo vlastníctve spoločenstva bývalých urbaristov, ale keďže je to v katastri mesta Bojnice, robíme to. Aj neporiadok na ktorý upozorňujete vo Vašom podnete už boj zlikvidivaný-odvezený.

Ing. Dušan Hnáth, riaditeľ TS, p.o.m.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania