Kvalita opravy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Arpád Renceš 30. apríla 2018

Na Palárikovej ulici v nedeľu 29.4.2018 zamestnanci STRABAG mali snahu zarovnať rozdiely vo výškach na chodníku a obrubníku. Ako jednoznačne vidno z obrázkov, výsledkom ich bleskovej práce práce je vznik ďalších nerovností.
Vodováha, meradlo im zrejme nič nehovorí, lebo nič také pri práci nepoužili a výsledok hrbolatý chodník, vyspádovanie a odtok dažďovej vody ich nezaujíma.
Som presvedčený, že mesto vypisovalo súťaž za účelom opravy a vyrovnania plôch a nie vytváranie nových nerovností.

15. máj 2018

Štefan

Krásna ukážka komunikácie mesta s občanom. Podnet po dvoch týždňoch skončil ako neriešený! Bez odpovede! Hanbite sa vážení! To ste to tam súkromný podnik alebo zastupujete samosprávu? Z akých peňazí ste platení? Nie náhodou z daní občanov? Otázka na admina: Nie je náhodou na mieste zvážiť či mesto Prievidza má vôbec byť na tomto portáli? Občania sem píšu podnety a mesto na ne .... z vysoka pozerá.
18. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Čakáme na stanovisko od oddelenia výstavby. Budeme Vás informovať.

Natália Svítková
referent pre podnety obyvateľov
22. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 20.6.2018 bola za účasti pracovníka mestského úradu, odb. výstavby a životného prostredia a spol. STRABAG s.r.o., vykonaná obhliadka úprav chodníkov po výmene cestných obrubníkov. Vzhľadom na skutkový stav liatych asfaltov, ktoré vykazujú značné poškodenie spôsobené poklesom podkladných vrstiev konštrukcie chodníka, pri zapilovaní okrajov dochádzalo k postupnému odlupovaniu liatych asfaltov. Z uvedeného dôvodu došlo k nepravidelnosti okrajov po preasfaltovaní. Povrch opráv bol začistený a zrealizovaná asfaltová, stálopružná zálievka. Veľké nerovnosti na konštrukcii chodníka sú spôsobené poklesom podložia na trase kanalizácie. Z uvedeného dôvodu doporučíme zaradiť uvedený chodník do plánu rekonštrukcií pre nasledujúce obdobie.

Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
08. júl 2021

Dubovanova

Nikde smerom na zapad od nasich hranic som taketo nieco nevidela, preco taketo rozbite komunikacie musia byt prave u nas, vonku sa pekne ludia prechadzaju s kocikom, vedla na korculiach ... tu si vytknete nohu len v obycajnych topankach na opatku. Kedy uz toto prestane a zobudime sa? Su to nase peniaze a nie cudzie. Takyto vysledok by ste schvalili doma pred rodinnym domom vo dvore? Vyasfaltovana cesta je stara mozno 3 roky, teraz zistime, ze klesa obrubnik pre slabe podlozie? Ta pani, co chcela bezbarierový pristup vo vchode č. 11 uz zomrela. Peniaze za cestu bez obrubnika, dalsie peniaze na opravu kuska chodnika pri obrubniku, nasleduju dalsie peniaze na rekonstrukciu chodnika.....asi tomu nerozumiem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania