Zničený chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. októbra 2013

Chodník na fotografii bol vybudovaný svojpomocne ešte pred rokom 1989 a jeho súčasný stav je už nevyhovujúci. Asfalt je na mnohých miestach prepadnutý a chodník má tiež nevyhovujúcu šírku. V minulých rokoch boli v okolí vybudované viaceré chodníky zo zámkovej dlažby a zaujímalo by ma, kedy sa konečne dočkáme opravy aj tohto chodníka.

01. október 2013

DODO

vyzera este celkom fajn a v meste su dolezitejsie chodniky , ktore je potrebne opravit
01. október 2013

Milan

Chodník na fotke možno vyzerá dobre, avšak v skutočnosti je to katastrofa. Tiež je príliš úzky a skutočne by bolo načase s ním niečo spraviť.
04. október 2013

Odpoveď samosprávy

Odpoveď a prípadné riešenie predmetného podnetu, ako aj informovanie o ďalšom postupe zabezpečí Oddelenie výstavby a životného prostredia MsÚ.

Michal Ďureje
Hovorca mesta
04. október 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený chodník nie je zaradený do zoznamu opráv na roky 2014 a 2015. Nachádza sa medzi dvoma chodníkmi, ktoré sú schodné a umožňujú pohodlný prístup k zastávke MHD a k chodníku popri Ceste V. Clementisa. Predmetný chodník je navyše v dobrom stave. V meste musíme prioritne opravovať už kritický stav iných chodníkov v ďalších lokalitách mesta.



Ing. Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
+
Michal Ďureje
hovorca mesta
07. október 2013

Karol

Stav chodníka bol posudzovaný pravdepodobne iba z fotografie, lebo inak by takýto nezmysel sotva niekto napísal, Ano, chodník sa nachádza medzi dvoma chodníkmi, a dokonca sú na sídlisku aj úplne iné chodniky, veľmi trefná odpoveď, skutočne.....
07. január 2014

Anonymný užívateľ

Po nedávnej rekonštrukcii chodníka popri ulici Clementisa bol okrem okolitej zelene poškodený už aj tak zničený susediaci krátky chodník. Súčasný stav je vidieť na fotografii, chodník je v katastrofálnom stave, hoci podľa odboru výstavby je v dobrom stave.
Bude chodník v tomto roku opravený alebo ho mesto plánuje zatrávniť ?
13. október 2014

Odpoveď samosprávy

V roku 2014 sa mesto Prievidza primárne zameralo a momentálne ešte realizuje plošné opravy komunikácii vo všetkých častiach mesta. S ohľadom na finančné možnosti nebolo možné vykonať väčšie množstvo opráv chodníkov. Z uvedeného dôvodu pripravujeme poklady pre opravy komunikácií pre peších pre rok 2015. Opravu chodníka zaradíme do opráv vykonávaných v spolupráci so spoločnosťou Správa majetku mesta Prievidza.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
Mestský úrad
26. február 2017

Anonymný užívateľ

Ani po viac ako 3 rokoch od pridania podnetu sa s chodníkom nič nespravilo, podnet NERIEŠENÝ.
26. jún 2018

Michal Dobiaš

Dobrý deň. Tento chodník bol zrekonštruovaný v celom úseku. Ďakujeme za podnet.
Michal Dobiaš
poslanec MsZ Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania