Státie vozidiel - ulica A. Hlinku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 13. januára 2014

Je takéto státie vozidiel na chodníku v poriadku ? Auta na tomto mieste stoja opakovane a na chodníku nezostáva voľný priestor široký 1,5 metra ani náhodou.

17. január 2014

Odpoveď samosprávy

Tieto autá tam nemali parkovať, nakoľko sa nachádzajú v zóne regulovaného státia a stoja na nevyznačených parkovacích miestach, tento podnet by mala vyriešiť dlhodobými kontrolami mestská a dopravná polícia. Tieto inštitúcie budeme o podnete informovať .



Roman Bartoš
Vedúci prevádzky parkovísk
+Michal Ďureje
hovorca mesta
17. január 2014

Odpoveď samosprávy

Podľa vyjadrenie Mestskej polície, s týmto podnetom sa hliadky zaoberajú permanentne.
Policajti budú aj naďalej vykonávať v danej lokalite kontroly.

Michal Ďureje
hovorca mesta
17. január 2014

Jojo

foto je podľa dátumu zo soboty a státie je podľa značiek regulované v pracovných dňoch - pondelok-piatok od 07.00 do 16.00.....nie je viac čo dodať.
18. január 2014

Zdenko

Jojo vystizny komentar...
18. január 2014

Dusan

MsP budu radsej cakat za vysokou skolou kde chodia mamicky cvicit s detmi do stastneho delfina a davat papuce ked nemaju do minuty poslane SMS.
19. január 2014

Vodič

Jojo a Zdenko ste obaja úplne mimo, státie vozidiel na CHODNÍKU štýlom ako je na fotke je zakázané TRVALE. Ak ste aj obaja nebodaj vodiči tak je hneď jasné, prečo je na slovenských cestách taký bordel...
20. január 2014

fedor

Pre vodiča- treba si naštudovať zákon a vyhlášku potom budeš vedieť čo je chodník pre koho je určený a zistis aj to že so svojim názorom v príspevku sa myslíš.
20. január 2014

Vodič

Tak ma teda pouč, Fedor.
24. apríl 2014

Anonymný užívateľ

Stav z 23.4.2014 - autá veselo stoja na chodníku, veď predsa neďaleké značky Zákaz zastavenia platia iba na ceste a nie na chodníku ! Podnet teda nebol vyriešený. Mestská polícia má kameru na neďalekej budove a keby bol z ich strany záujem konať, autá by už určite mali nasadené papuče.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania