Ulica Š. Baniča-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Milan 12. marca 2020

Dobrý deň. Rád by som upozornil na chýbajúce osvetlenie chodníka medzi panelákmi A. Stodolu 161/10 a A. Stodolu 162/12. Posledná lampa, ktorú som vyznačil aj na fotke je na konci bytového domu ulice Š. Baniča. Odtiaľ vedie frekventovaný chodník k domu so súpisným číslo 162/12, ktorý je večer úplne tmavý a neosvetlený. Človek v tme len ťažko vidí, kam vôbec šliape. Prosím o prehodnotenie situácie a doplnenie pouličných lámp.

Ďakujem.

13. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí správca verejného osvetlenia TSMPD.
Kto? TSMPD
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
09. apríl 2020

Milan

Dobrý deň, prosím o odpoveď.
09. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavku na osvetlenie predmetného chodníka predložíme na schválenie a pridelenie finančných prostriedkov do MsZ v Prievidzi na rok 2021. Následne je možné spracovať projekt a stavbu legislatívne povoliť.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
09. apríl 2020

Milan

Prosím Vás, kedy približne prebieha schvalovanie a prideľovanie finančných prostriedkov pre rok 2021 a bude tak isté, že tento projekt sa bude v roku 2021 riešiť ? Ďakujem.
15. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predpokladáme, že schvaľovanie rozpočtu prebehne v decembri 2020. Nie je isté, či sa tento projekt bude v roku 2021 riešiť, to bude závisieť od rozhodnutia mestského zastupiteľstva o pridelení finančných prostriedkov.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
15. apríl 2020

Milan

Dobrý deň, existujú prípadne nejaké možnosti ako realizáciu tohto projektu urýchliť a zabezpečiť tak jeho naplnenie najneskôr v roku 2021 ? Napr. petícia okolitého obyvateľstva alebo oficiálne žiadosti, podnety na adresu mesta ?
30. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
každej investičnej akcii, aj na základe požiadaviek obyvateľov prostredníctvom petície, prechádza v orgánoch mesta posudzovanie a schvaľovanie vyčlenených finančných prostriedkov. Petíciu môžete predložiť príslušnému VVO, ktoré to po posúdení môže zaradiť medzi svoje priority. Projekt bude potom zaradený do úpravy rozpočtu na úrovni MsZ. Až po schválení MsZ môže byť projekt realizovaný.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
13. október 2020

Milan

Dobrý deň, rád by som sa informoval ako prebehlo predloženie mojej požiadavky na schválenie a pridelenie finančných prostriedkov do MsZ v Prievidzi na rok 2021. Prípadne či bola moja požiadavka vobec MsZ v Prievidzi predložená. Ďakujem.
15. október 2020

Milan

Dobrý deň, prosím o odpoveď na môj predchádzajúci komentár.
15. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavka bola predložená do rozpočtu, ktorý sa bude prerokovávať v mestskom zastupiteľstve koncom roka 2020.

Mgr. Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy
21. júl 2021

Milan

Osvetlenie je zrealizované. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania