Gorazdovo nábrežie-rozhlasový reproduktor-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Dušan Modriansky 19. marca 2020

Dnes 18.3.2020 krátko po 16.00 hod sa z reproduktora mestského rozhlasu ozývalo niečo ako niekoľkonásobná streľba zo samopalu - škrípanie - vrčanie a podobne. Niečo podobné to bolo aj v pondelok. Reproduktor sa nachádza na stĺpe verejného osvetlenia na križovatke ulice Rudnaya a Gorazdovho nábrežia. Občan ktorý nemá možnosť vyhľadať si informácie ne nete je neinformovaný . Prosím overiť a odstrániť . Ďakujem .

23. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí TSMPD v najbližších dňoch.
Kto? TSMPD
Kedy? 13. týždeň

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
23. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preverili zamestnanci mestskej spoločnosti TSMPD s.r.o. dňa 20.3.2020. Stĺp 042.02.11, bezdrôtový hlásič R48, batéria prijímacieho zariadenia R 48 bola dobrá, napájanie je funkčné, skúšobné vysielanie z vysielacieho pracoviska bolo v poriadku, zo všetkých troch reproduktorov bolo zrozumiteľné vysielanie.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
23. marec 2020

Sonic

Jasne, repracik utekajme.riesit. a co tie auta nezakonne odstavene? Zase opakujem ze mesto kasle na bezpecnost. Hlavne ze je piesok v pieskovisku, repacik opraveny, zrkadla nenastelujete, ved naco aj. Na ceste to nie je potrebne. MsP si zakon urcuje podla seba. Ale tym zneuziva pravomoc verejneho cinitela. To.sa neboja prislusnici ze budu mat problem? A nehovoriac o trok nezakonne vybudovanych parkoviskach. Ul kukucinova, rastislavova. Parkoviska na chodniku sirka 1,5m nie je, a ani 3+3m, a tiez pred sabiou. Noze prilozte rozhodnutie dopravneho inspwktoratu kto toto podpisal?
24. marec 2020

Miroslav Krajčík

Tak vytvorte na to podnety, nech sa to rieši

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania