Ulica J. Kráľa-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
svedok 08. mája 2020

Tento kamion Hyza prave zdemoloval dopravnu znacku a kludne si odisiel

08. máj 2020

majo

asi šiel do sedmy 😂
11. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí TSMPD.
Kto? TSMPD
Kedy? 20. - 21. týždeň

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
14. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 14.05.2020 bolo predmetné poškodené dopravné značenie opravené, resp. nanovo osadené. Ďakujeme za nahlásenie podnetu a taktiež aj touto cestou by sme radi vyzvali obyvateľov, ktorí sú svedkami takéhoto konania, aby v prvom rade kontaktovali políciu, tak aby sa riadne identifikoval vinník a bola mu škoda zosobnená.
Ďakujeme.

Ing. Roman Bartoš
TSMPD
14. máj 2020

Viktor Novy

Tak toto už naozaj nechápem, nie je jednoduchšie zavolať policajtom ako to fotiť a sem písať?
15. máj 2020

Dana

Ja som už raz riešila situáciu s mestskou políciou, kedy mňa a moju dcéru ohrozil vodič jazdiaci v protismere na jednosmerke pri MŠ Benického.Bolo mi s poľutovaním oznámené, že dotyčného som mala zdržať na mieste a žiaľ s tým nič neurobia aj napriek tomu, že som nahlásila ŠPZ....vraj pri preverení hliadkou po príchode na miesto nikoho s touto ŠPZ nenašli... jasné čakal tam a sám sa napomenul
15. máj 2020

svedok

Ja mam podobne skusenosti s nasou policiou....vodic tohto kamiona najprv vosiel do kruhoveho objazdu na foto do protismeru a potom to chcel vycuvat a kabinou trafil znacku. Ked to zbadal rychlo prestal cuvat a opat pokracoval kruhacom v protismere a usiel. Policajti by vyriesili co ? Evidentne sa nesiel nahlasit :) som rada, ze znacka uz stoji kde ma.
Inak v tomto kruhovom si kazdy den niekto skracuje cestu v protismere alebo stoji na zastavke,ci si odstavi auto v krizovatke a nikoho to nezaujima...
22. máj 2020

Sepi

Pani Dana, úprimne.Keby ste bola policajtom Vy, ako by ste údajne jazdiacemu vodičovi v protismere, ktorý Vás ohrozil, toto dokázala bez akéhokoľvek dôkazu?
22. máj 2020

Sepi

Pani svedok.Presne ako napísal Viktor.Namiesto toho,aby ste ihneď zavolala políciu a potom sa tu ešte do nich navážala, tak ste radšej uverejnila nič nehovoriacu a už vôbec nič nedokazujúcu fotku kamióna bez viditeľnej špz.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania