Sadová ulica-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
mirec ........ 28. júna 2020

Dokedy bude tento vrak z špz-kou a teda aj zo znamym majitelom skrašlovat životne prostredie?No a bolo by dobre počkať zakial z neho vytečú prevadzkove kvapaliny (olej,benzín,brzdova kvapalina,atď),však načo sa ponahlať...............................

29. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí mestská polícia
Kto? MsP
Kedy? júl 2020

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
29. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia vykonala šetrenie k odstavenému vozidlu, majiteľ ho z miesta aj napriek viacerým prísľubom neodstránil (za zistené priestupky je riešený). Odstránenie vozidla zabezpečuje príslušné oddelenie mestského úradu (oddelenie výstavby a životného prostredia).
Kto? Oddelenie životného prostredia

Mestská polícia
07. september 2020

mirec ........

už prešiel jul už prešiel aj august,a ten vrak sa je stale tam kde bol, tak sa na tom životnom prostredí zobudte???????????????
16. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská polícia doručila na mesto oznámenie o objasňovaní nebezpečného odpadu – vraku. Na základe podnetu od Mestskej polície mesto začalo správne konanie na odstránenie vozidla.

Ing. Zuzana Iliašová
referent pre komunálne odpadové hospodárstvo
21. september 2020

mirec ........

važ.pani ing.Iliašova,pokial viem p,Gatial vam daval oznamenie koncom júna,ked mi to na stretnuti volebnych obvodov osobne povedal(Volebny obvod č.II,)tak tu nerobte chytru lebo o tom viete minimalne dva (2)mesiace (kedže ste zamest.na odbore život.prostr.)tak už ten vrak dajte laskavo odstranit lebo už prešlo 60dní,ako hovorí zákon a neviem čo budete hovoriť keď sa na to bude pytať TV.
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto vykonáva vo veci administratívne úkony, ktoré sa nedajú urýchliť.

Ing. Zuzana Iliašová
referent pre komunálne odpadové hospodárstvo
05. október 2020

mirec ........

tak administrativne ukony?ja by som povedal že nerobíte absolutne nič,a už prešiel aj september...............................
22. október 2020

Viktor Novy

ja si myslím, že keby odstránenie vozidla to bolo také jednoduché ako si p. mirec myslí, tak vozidlo je už dávno odstránené. Bohužiaľ v skutočnosti je to niekoho majetok a na odobratie majetku sú zákonné lehoty, ktoré úradník jednoducho musí dodržať.
Ale možno p. mirec, ako znalec v obore, má znalosť a jednoduchšom právnom procese tak sem s ním.
22. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
motorové vozidlo sa bolo dňa 21.10.2020 odstránené.

Ing. Zuzana Iliašová
referent pre komunálne odpadové hospodárstvo
22. október 2020

Viktor Novy

Podľa môjho názoru by sa mal teraz p. "mirec" p. Iliašovej ospravedlniť.
27. október 2020

mirec ........

Viktor Novy, mestka policia to mala nahlasené 30.5. Keby som to po mesiaci nečinosti Msp sem nezavesil,tak ten vrak je tam do dnes, tak p.Novy si to zratajte ,a neradte mi komu sa mam omluviť.....
28. október 2020

Viktor Novy

Však mi to vychádza, mestská polícia vykonala šetrenie, kde tiež museli dodržať zákonné lehoty pri doručení pošty, zo životného prostredia doručovali poštu so zákonnými lehotami + lehota na odstránenie vraku. Chcete aj konkrétne lehoty. A opätovne niekoho urážate.
Tak ospravedlnenie za slová "nerobíte nič" je na mieste, ale to niektorí ľudia nedokážu. Skrývať sa za mirec ... je jednoduché.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania