Dvory - preplnený kôš

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Jozef Novosad 26. októbra 2020

Odpadovy kos na Bioodpad je absolutne nedostacujuci pre cele sidlisko a neustale su pohodene smeti na zemi. Prosim zvacsit kapacitu nadoby na Bio odpad, pretoze sa moze sa stat, ze ludia vam prestanu separovat aj to malo co separuju. Par litrova nadoba je vhodna tak pre rodinu do rodinneho domu a nie pre cele sidlisko.

26. október 2020

Milan Vojtas

Presne tak! Ľudia sa vykašlú na separáciu, keď to technické služby s odpadkovými košmi nezvládajú. A to som zvedavý, ako si poradia s novou povinnosťou ohľadne bioodpadu už od začiatku budúceho roka.
28. október 2020

Odpoveď samosprávy

Nádoby sa pravidelne vyprázdňujú, stáva sa , že odpadový turisti nám robia podobné čierne skládky po meste. Stanovište posilníme o jednu bio nádobu naviac.

Podnik technických služieb mesta
28. október 2020

Odpoveď samosprávy

Zber biologického odpadu zavedený v lokalite Sedlište, slúžil ako pilotný projekt, pred samotným "ostrým" zavedením zberu biologického odpadu v celom meste. Záujem občanov o triedenie biologického odpadu nás veľmi teší, sami si uvedomujme že jestvujúca kapacita nádob na BRKO nie je dostačujúca. Mesto momentálne obstaráva nádoby na bioodpad, po ich dodaní budú nádoby umiestnené na nové lokality v celom meste a tiež budú rozšírene kapacity na zber BRKO v jestvujúcich lokalitách.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
28. október 2020

Milan Vojtas

Ďakujeme pekne za vyriešenie. A inak, gramaticky správne sa píše "odpadoví turisti".
30. október 2020

Jozef Novosad

Dakujem za podane riesenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania