Dvory-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený

Prosim o odstranenie stlpika (zrejme pozostatok po slnecniku). Stlpik ani nie je oznaceny a hlavne potme neviditelny. Zaroven si myslim, ze prevadzkovatelia teras by nemali umiestnovat taketo nedemontovatelne konstrukcie na chodnikoch.

25. marec 2021

Ivet

Súhlasím! Tieto nenápadne stĺpiky sú takisto na Moravskej a sú veľmi nebezpečné! Mesto by to malo riešiť. A tiež by som poprosila o vyjadrenie či je v súlade s bezpečnostnými predpismi že takéto neoznačené a nebezpečné stĺpiky sú len tak na verejnom priestranstve a kto z mesta to dovolil?
25. marec 2021

Milan Vojtas

Tiež súhlasím a čudujem sa, že to doteraz nikto neriešil. Stĺpiky treba vybrať a nájomcom terás dať do podmienok striktný zákaz zásahov do chodníkov.
30. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Majiteľ prevádzky bol kontaktovaný ohľadne odstránenia prekážky, ktorá sa nachádza na chodníku na ul. Dvory.

Oddelenie dopravy a služieb
02. apríl 2021

Ivet

Boli upozornení aj prevádzkovatelia na Moravskej ulici?
04. apríl 2021

Milan Vojtas

Samospráva, tiež ma zaujíma, či ste to vyriešili aj na Moravskej ulici.
09. apríl 2021

Marián

Vàžení spoluobčania! Vy ste si asi nevšimli,že majitelia a nájomcovia krčiem,barov,kaviarni atď v našom meste sú NEDOTKNUTEĽNÍ?!?!? Na Moravskej dvojnásobne. Podnet na rozťahané terasy po celých chodníkoch a nízke slnečníky,kde sa ľudia musia skláňať,aby mohli prejsť som podával 5.júla 2020!!! A nič sa nedeje.Prišla zima a pandémia a nám ostali po chodníkoch trčiace stĺpky a na Moravskej aj rozťahané terasy.Mesto nás takto podporuje k pohybu a my občania budeme niekde obchádzať terasy a niekde preskakovať stĺpky.A prišla jar a keď to dovolí pandemická situácia,budeme sa opäť aj skláňať popod slnečníky.A prečo?Lebo mesto a samospráva kašlú na ľudí a riešia len podnety,ktoré im vyhovujú.
09. apríl 2021

Marián

Osobne si myslím,że keby si nejaký mestský úradník rozrazil nohu na trčiacom stĺpiku,podobný podnet by bol vyriešený raz-dva.Ale to by chcelo mať otvorené oči a chodiť po meste aj peši.Nie len sa chvastať,že to mesto riadia.
09. apríl 2021

Milan Vojtas

Marián, tiež mám často takýto pocit. Jednoduché a do oči bijúce problémy pri ktorých sa stačí prejsť po meste s otvorenými očami sa neriešia. Dôležitejšia je asi snáď už rok trvajúca fotosúťaž, ktorá na mňa vyskajuje na mestskom webe, mestskom facebooku, mestských novinách...
15. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Stĺpik na chodníku bol odstránený.

Oddelenie dopravy a služieb
15. apríl 2021

Ivet

Aj na Moravskej sú stĺpiky odstránené? Stále ste sa k tomu nevyjadrili.
20. apríl 2021

Marián

Na Moravskej nie sú odstránené. Tam potrebuje samospráva opäť fotodokumentáciu od občanov. A najlepšie každého stĺpka samostatne.Opakujem stále dookola,že vedenie nášho mesta je slepé a krčmárstvo ( hlavne na Moravskej ) je mestom chránené.
20. apríl 2021

Marián

Takto spravia z jedného podnetu 10 a po "vyriešení" majú bodíky do zlatého vedierka...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania