Upchaté žľaby v podzemných garážach - Tržnica

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
peter 28. júna 2016

Rad by som upozornil na dlhodobo nerieseny problem z odtokom dazdovej vody v podzemnych garazach pod budovou mestskej Trznice.Zlaby su upchate,necistene,rastie v nich trava,pri dazdi su zatopene komplet priestory.Je to vlhke,spinave,plesnive...................

29. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Jedná sa o priestory spoločenstva vlastníkov. Za mesto Púchov zabezpečuje údržbu spoločnosť Mestský bytový podnik, s.r.o. Váš podnet bol zaslaný kompetentným pracovníkom na MsBP, s.r.o.

Oddelenie dopravy a služieb
06. júl 2016

Jozko M

Ja by som potreboval pozametať garáž. Kedy mi to príde niekto z mesta pozametať? Veď keď to je spoločenstva tak nech sa spoločenstvo stará.
28. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedené žľaby sú v súčasnosti vyčistené a voda odstránená.

Oddelenie dopravy a služieb
13. august 2016

peter

dobry den.chcem opet upozornit na toto.samosprava odpisala ze "Uvedené žľaby sú v súčasnosti vyčistené a voda odstránená. " tak prikladam foto zlabov a pytam sa co sa cistilo?lebo toto zarastene travou a plne az po okraj blata urcite nie.robotnici to ohlasili ze je to ok ale nadriadeny si to neskontrolovali a len na pisali ze je to vycistene.poprosim o skutocne odstranenie problemu.dakujem
14. august 2016

peter

Upchaté žľaby v podzemných garážach - Tržnica

dobry den.uz som to tu raz daval ale musim znovu.vase vyjadrenie k mojmu prispevku ze "Uvedené žľaby sú v súčasnosti vyčistené a voda odstránená. " je to loz.nik to tam necistil a ked prsi voda ta tam hromadi znova.ako dokaz prikladam foto zhotovene dnes.zlaby su plne hliny a kamenov az po okraj a NEBOLI CISTENE.treba tie mriezky vybrat(poskodene odstranit aby sme si nerobili defekty)a zlaby naozaj vycistit.poprosim o skutocne odstranenie a nie len pockat kym sa voda vypari a potom napisat ze je to ok.takze opakujem ZLABY SU UPCHATE A NEVYCISTENE
16. august 2016

Odpoveď samosprávy

V prílohe stanovisko spoločnosti MsBP Servis, s.r.o. - predmetný objekt spravuje Spoločenstvo vlastníkov nebytových priestorov domu číslo 4312 v Púchove (ďalej len SVNP). O údržbe objektu, resp. o rekonštrukcii, rozhoduje vždy SVNP. Vzhľadom na predpokladané vyššie náklady na opravu, ktoré bude znášať SVNP, je potrebné o stavebnej úprave spoločných častí objektu Tržnice rozhodnúť na úrovni SVNP.

Oddelenie dopravy a služieb
04. november 2016

Odkaz pre starostu

Podnet bol dnes aktualizovaný činnosťou samosprávy, aj napriek tomu, že nie je zodpovedná za vyriešenie tohto podnetu. Keďže samospráva už nie je zodpovedná, na tejto webovej stránke v tomto prípade nemôže uverejniť aktualizáciu podnetu. Preto na žiadosť samosprávy vkladám (ako administrátorka) odpoveď samosprávy a fotku:

"V oboch podnetoch sa jedná o rovnaký problém – boli upchaté žľaby v podzemných garážach. O uvedené priestory sa má starať SVNP, avšak napriek tomu bolo zabezpečené vyčistenie priestorov prostredníctvom spoločnosti Podnik technických služieb mesta, s.r.o."

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania