Upchaté žľaby v podzemných garážach - Tržnica

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
peter 15. augusta 2016

dobry den.uz som to tu raz daval ale musim znovu.vase vyjadrenie k mojmu prispevku ze "Uvedené žľaby sú v súčasnosti vyčistené a voda odstránená. " je to loz.nik to tam necistil a ked prsi voda ta tam hromadi znova.ako dokaz prikladam foto zhotovene dnes.zlaby su plne hliny a kamenov az po okraj a NEBOLI CISTENE.treba tie mriezky vybrat(poskodene odstranit aby sme si nerobili defekty)a zlaby naozaj vycistit.poprosim o skutocne odstranenie a nie len pockat kym sa voda vypari a potom napisat ze je to ok.takze opakujem ZLABY SU UPCHATE A NEVYCISTENE

16. august 2016

Odpoveď samosprávy

V prílohe stanovisko spoločnosti MsBP Servis, s.r.o. - predmetný objekt spravuje Spoločenstvo vlastníkov nebytových priestorov domu číslo 4312 v Púchove (ďalej len SVNP). O údržbe objektu, resp. o rekonštrukcii, rozhoduje vždy SVNP. Vzhľadom na predpokladané vyššie náklady na opravu, ktoré bude znášať SVNP, je potrebné o stavebnej úprave spoločných častí objektu Tržnice rozhodnúť na úrovni SVNP.

Oddelenie dopravy a služieb
05. november 2016

Odkaz pre starostu

Podnet bol dnes aktualizovaný činnosťou samosprávy, aj napriek tomu, že nie je zodpovedná za vyriešenie tohto podnetu. Zodpovedným subjektom je v tomto prípade Spoločenstvo vlastníkov nebytových priestorov domu číslo 4312 v Púchove. Keďže samospráva už nie je zodpovedná, na tejto webovej stránke v tomto prípade nemôže uverejniť aktualizáciu podnetu. Preto na žiadosť samosprávy vkladám (ako administrátorka) odpoveď samosprávy a fotku:

"V oboch podnetoch sa jedná o rovnaký problém – boli upchaté žľaby v podzemných garážach. O uvedené priestory sa má starať SVNP, avšak napriek tomu bolo zabezpečené vyčistenie priestorov prostredníctvom spoločnosti Podnik technických služieb mesta, s.r.o."

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania