Chmelinec-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Uzavretý
meno
Miloš 27. augusta 2019

Dobrý deň,

chcel by som upozorniť a nahlásiť neustále sa opakujúci problém rušenia nočného pokoja, najmä v letných mesiacoch, v okolí pohostinstva Alfa na ulici Chmelinec. Podnapití hostia sa aj po záverečnej zdržujú v okolí spomínaného podniku a hlukom vo forme hulákania, hlasného smiechu a vykrikovaním vulgarizmov rušia nočný kľud. Nakoľko sa toto deje v už spomenutých letných mesiacoch, spať pri otvorenom okne je v podstate nemožné, hliadku mestskej polície som tu nevidel vôbec a vravím, je určite čo riešiť.

Za odpoveď vopred ďakujem.

01. september 2019

Juraj Behan

Dobrý deň pán Miloš, Váš podnet je pre nás ako prevádzku irelevantný z dôvodu, že ako anonymne uvádzate, hliadku mestskej polície ste tam vôbec nevidel, čo v skutočnosti nieje vôbec pravda a prevádzka je celé leto pod kontrolou mestskej a dokonca aj štátnej polície.
K danej veci sa nám ani nechce vyjadrovať, pretože tieto anonymné a účelové podnety pre nás naozaj nemajú žiaden význam, že sa niekto takýmito nepodloženými a klamlivými podnetmi snaží poškodzovať naše meno a meno podniku sme si už za tých pár rokov zvykli.
Preto Vás pán Miloš vyzývam na stretnutie na mestskej komisii, kde sa k uvedenému podnetu priznáte, doložíte ho relevantným audiovizuálnym dôkazom, ako aj dôkazom, že sa naozaj jednalo o zákazníkov našej prevádzky a celú vec vyriešime k vašej spokojnosti, prajeme Vám pekný, nikým a ničím nerušený deň.

Juraj Behan - majiteľ prevádzky
[email protected]
06. september 2019

Nivy

Ľudia sa budú onedlho sťažovať aj na vietor a búrku, že sa pri tom nedá spať.
09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Púchov v rámci výkonu služby vykonáva pravidelné kontroly dodržiavania zákonov, ako aj všeobecné záväzných právnych predpisov, aj v súvislosti s priestupkami proti verejnému poriadku, na teritóriu mesta Púchov.

V rámci uvedených kontrol je vykonávaný aj monitoring lokality Chmelinec a priestranstva v okolí prevádzky Alfa, tak ako to uvádza aj majiteľ spomínanej prevádzky.

Za obdobie posledných troch letných mesiacov nebol zistený ani nahlásený nijaký priestupok proti verejnému poriadku, v zmysle Zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v aktuálnom znení, v súvislosti s prevádzkou Alfa na Chmelinci.

Mestská polícia Púchov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania