Novonosická-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Miroslav Faktor 27. augusta 2019

Aj veľkou zásluhou nového poslanca za časť Nové Nosice, pána Filu, sme sa konečne dožili slušného zábradlia na križovatke Trenčianskej a Novonosickej ulice. Zábradlie je hotové už niekoľko mesiacov, ale terén a cesta okolo neho sú stále nedokončené! Terén je neupravený a znečistený, klesnutá krajnica čaká, kým si tam niekto zraní. Čakajú znovu „zodpovední“ pracovníci mestského úradu a technických služieb, kým im to pripomenieme cez odkaz pre starostu! Bonbónikom je upevnenie dopravnej značky „STOP“! Možno by si mohli technické služby dať patentovať toto špeciálne uchytenie! Skôr však odporúčam vedeniu mesta, aby dalo STOP lajdáckej práci!
Aby som iba nekritizoval, chválim za odstránenie drevín, ktoré bránili výhľadu na dopravné zrkadlo!

10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Podnik technických služieb mesta zákazku na opravu zábradlia nevyhral a teda nerealizoval. Naši zamestnanci dosypali hlinu, vyspravili terén, osadili nový stĺp a dopravnú značku, vyčistili potok. Ak počasie dovolí, dokončíme terénne úpravy svahu.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.
11. september 2019

Miroslav Faktor

Bolo by už na čase, aby skončili výhovorky a začalo sa pracovať! Toto je zvyčajná alibistická odpoveď vedenia mesta alebo technických služieb! Ja som nekritizoval nové zábradlie, ale úpravu okolo neho. Realizátor zábradlia iste nemal v zadaní aj úpravu okolo neho a ak mal, prečo ju nevykonal? Zasa čakáme až prídu jesenné dažde. A čo upadnutá krajnica? K tej sa nevyjadríte?
17. september 2019

Odpoveď samosprávy

Okolo bolo upravené.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania