Riečna-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

V riešení
meno
Jana 07. októbra 2021

Dobrý deň.
Problém na Riečnej ulici s mlákami, cez ktoré sa nedá prechádzať (lebo sú také veľké), bol prvýkrát samospráve napísaný ešte 1.3.2016. Od tejto doby sa podnety opakovali a čo samospráva? Dala vyasfaltovať kúsok cesty na Riečnej (čím sa mláky posunuli od jednej bránky k druhej) a kúsok cesty k žel.stanici.
Opakovane Vás žiadame o nápravu, nakoľko v čase dažďov, sa pešo prechádza len po zablatenej tráve, ktorá je vedľa cesty, lebo po ceste sa prejsť nedá!!!

Zjavne nie je v záujme z Vašej strany riešiť problém momplexne, nakoľko dnes je rok 2021 a od roku 2016 .... celkom dlhá doba!!!
Jana

24. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
29. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Problémy miestnej komunikácie na ul. Riečna registrujeme a nevznikol v roku 2016, ale skôr, keď sa táto komunikácia neodborne a neprimerane miestnej situácii tvorila a asfaltovala. Odvtedy sa snažíme situáciu riešiť podľa finančných možností mesta a vykonaním efektívnych opatrení. Z uvedeného dôvodu sme v súčasnosti upravili okraje asfaltového povrchu tak, aby boli z neho povrchové vody účinnejšie odvádzané (napr. obnovenie a prehĺbenie rigolov) a tohto roku sme najkritickejšie miesta vyasfaltovali tak, ako uvádza pisateľka.

Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.