Riečna-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

V riešení
meno
Jana 03. mája 2019

Dobrý deň.
Poprosili by sme zástupcov mesta, alebo aj p. primátorku, aby sa išli v týchto lejakoch poprechádzať po Riečnej ulici a po ulici smerom k železničnej stanici.
Prosím PEŠO!!!, nie sa previezť autom. Podnet na veľké mláky cez celú cestu bol už dávaný. "Vyriešil" sa tým, že bol kúsok cesty vyasfaltovaný - následok: mláky ostali naďalej a navyše vznikli nové a kúsok ďalej. Nejedná sa o mláky, lebo sú tam výtlky. Mláky sú kvôli zlému spádu a odvodneniu cesty. Prosíme o promtné riešenie, nie o sľubovanie.
Vďaka Jana

10. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Na základe tohto podnetu a aktuálnej kontroly sa v rámci každoročnej opravy povrchu a výtlkov miestnych komunikácii bude rekonštruovať aj vytipovaná menšia časť komunikácie ul. Riečna (prepadnutie v smere na železničnú zastávku).
Pre objektívne informovanie občanov pri podávaní podnetov a ich následnom riešení by bolo však seriózne, aby verejnosť nebola zavádzaná nie celkom pravdivými informáciami v podávaných podnetoch. Pretože ako je vidno z odrazu na hladine vody na priloženej fotografii, ktorá je označená ako „Riečna-cesta-výtlk“, kde po obidvoch stranách údajne Riečnej ulice sú umiestnené bytové domy (na jednej strane jasne dlhá a štvorpodlažná stavba), tak takýto bytový dom sa na ul. Riečnej nenachádza, dokonca ani v celom meste.

Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ
20. máj 2019

Jana

Dobrý deň.
Na tento podnet boli zaslané aj aktuálne fotky, no neboli zverejnené. Aj napriek tomu, že pôvodné foto bolo ilustračné, nič nemení na veci, že mláky vody cez celú cestu sú na Riečnej aj na chodníku k žel. stanici.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.